un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Carrefour vinde drone și electronice de top

9 Jun 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

V-am mai spus și cu altă ocazie despre ofertele bune pe electronice și IT de la Carrefour. Nu știu cum reușesc, poate o fi faptul că nu pleci de acolo doar cu electronice în coș, dar au prețuri bune la diverse gadgeturi, plus clasicele televizoare, laptopuri, electrocasnice și altele.

Exemplu: drona Parrot Bebop, nou adusă pe piața noastră. Spre deosebire de primele drone AR, Bebop are o cameră ce filmează Full HD cu un unghi de aproape 180 de grade și fotografiază la 14 megapixeli, cu stabilizare pe trei axe.

Drona are și un sistem modern de menținere a poziției cu senzori și cameră video orientată în jos și ultrasunete cu o rază de acțiune de 8 metri pentru asigurarea stabilității, adică stă fixă pe loc, dacă nu-i dai comenzi, dar și zboară cu precizie atunci când o pilotezi. Pilotatul se face direct din telefon sau tabletă cu aplicația lor de Android sau iOS și vezi pe ecran imaginea de la camera principală a dronei, la care te conectezi prin wireless.

Partea mișto este că cei de la Carrefour te lasă să o vezi și să o butonezi înainte să o cumperi. Vor avea loc demonstrații cu drona, în anumite zile, așa că poți vedea exact ce poate face și ce poți face tu cu ea, după ce capeți suficientă experiență. Orarul este cel de mai jos:

Catalogul include multe alte oferte. Un televizor de 65 de inchi, Samsung SUHD cu nano-cristale, Ultra HD și cu un preț de 25.999 lei, îți aduce un cupon cadou de 5.199 lei, suficient pentru provizii pentru vreo doi ani, zic eu, sau alte electrocasnice scumpe. Un televizor Ultra HD Samsung 40JU6500 îți aduce un cupon de 899 lei.

Tot de la Carrefour poți cumpăra modelul LG 98UB98V de 249 cm diagonală, are o reducere de 20.000 de lei față de prețul de listă. Nu vă mai spun cât este prețul de listă, dar contează că poți găsi astfel de produse la Carrefour, alături și de căști Skullcandy, Beats Studio, brățări Garmin, smartwatch Sony 3, ultrabookuri Lenovo și minidrone Parrot Jumping Sumo și Rolling Spider, aspirator automat Miele sau mașină de spălat cu uscător. Uitați-vă întotdeauna și pe ofertele lor atunci când căutați ceva electronice sau electrocasnice.


Articolul face parte din campania de promovare a catalogului de electronice și electrocasnice Carrefour.

    9 comentarii

  1. Dupa gafa cu agentiile, Carre(eighty)four apeleaza la bloggeri pentru promovare :)

      (Citează)

  2. Eu nu am parere prea buna despre Carrefour si asta la nivelul serviciilor pe care…nu le ofera. In plus fiecare produs are cel putin doua etichete de pret afisate – te convingi la casa care este cea corecta. In privinta electrocasnicelor si a altor device-uri, daca le importa direct trebuie tinut cont si de service-ul pe care il ofera, respectiv perioada de garantie. Nu numai pretul determina decizia de cumparare la astfel de produse.

      (Citează)

  3. alunelu:
    Dupa gafa cu agentiile, Carre(eighty)four apeleaza la bloggeri pentru promovare :)

    Mă îndoiesc că au luat decizia asta de pe o zi pe alta.

      (Citează)

  4. Prin alte parti retail-ul se plange ca au scazut vanzarile cu o treime, dar promoveaza produse scumpe pe care si le-ar putea permite doar romanii din Top 500 de averi facute cu statul.

      (Citează)

  5. Marian:
    Eu nu am parere prea buna despre Carrefour si asta la nivelul serviciilor pe care…nu le ofera. In plus fiecare produs are cel putin doua etichete de pret afisate – te convingi la casa care este cea corecta. In privinta electrocasnicelor si a altor device-uri, daca le importa direct trebuie tinut cont si de service-ul pe care il ofera, respectiv perioada de garantie. Nu numai pretul determina decizia de cumparare la astfel de produse.

    Merg aproape săptămânal la Carrefour Băneasa și nu cred că am văzut (“cel puțin”) două etichete la ceva și nici n-a fost nevoie să mă conving la casă de asta. Încep să cred că unii dintre voi generalizează la “fiecare produs” ceva ce s-o fi întâmplat o singură dată sau poate că văd dublu.

    Cât despre garanție, la Carrefour poți cere inclusiv garanție extinsă la 3 ani, după cum scrie în catalog, iar după aceea chiar nu mai contează ce și cum se întâmplă. Garanțiile au niște legi clare și nu există tocmeală la ele, câtă vreme solicitarea ta de a repara ceva pe garanție este una validă (adică n-ai dat de pământ cu obiectul sau nu l-ai băgat în apă sau nu l-ai stricat chiar tu accidental).

    Singura problemă este că trebuie să păstrezi bonul fiscal pentru asta, e bine să-i faci și măcar o copie.

      (Citează)

  6. “căști Skullcandy” – asta spune multe.

      (Citează)

  7. Ai omis cea mai grozava oferta: cumperi un televizor si primesti “cadou” inca un televizor. Eu am de gand sa cumpar vreo doua. Ca sa am cel putin patru.

      (Citează)

  8. Sunt ok . De curand am inceput sa fiu tot mai dezamagit de Auchan , preturile oferite la raft si produsele de mai slaba calitate (mai ales legume si fructe) si m-am reorientat total catre Carrefour / Kaufland . Intotdeauna raionul lor de electronice (ma refer la Carrefour) a fost decent , de la standurile cu laptopuri de teste pana la mesele cu boxe portabile ieftine si separat si modele scumpe . Deci – asa da .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus