un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bere rece la televizoarele din ofertă

16 Jun 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Campania PC Garage prin care primești gratuit bere la achiziția unui televizor continuă și anul acesta, acum cu six-pack-uri Ciuc, după ce anul trecut au livrat câteva mii de beri odată cu televizoarele respective.

Nu sunt multe de zis, cumperi un televizor LED din ofertă și primești și niște bere, pe lângă discount-ul de preț al ofertei. Discount-ul te interesează, berea e bună ca să ai ce bea când îl instalezi și-l reglezi. Iar dacă îl comanzi cu livrare rapidă în maxim 3 ore, probabil că cele 6 cutii ajung chiar reci. Găsiți toate modelele aici.

M-am uitat pe câteva modele care mă atrag pe mine și aproape mereu aveau cele mai mici prețuri din piață:

  • LG 42LB6200 (1.598 lei) – un ecran de dimensiuni mari și care, ca bonus, este și 3D cu ochelari incluși.
  • Philips 42PKF6589 (1798 lei) – ecran de 106 cm, sistem Ambilight care colorează peretele din spatele televizorului, smart, 3D.
  • Samsung 48H5500 (2298 lei) – ecran de 121 cm, smart.

    11 comentarii

  1. Foarte tare oferta! Cumperi un TV obisnuit, bei sase cutii de bere si apoi vezi 3D orice transmisiune fara a folosi neaparat ochelari.

      (Citează)

  2. cine are chef de caterinca :

    sa dea comanda… sa bea berea… si a doua zi sa returneze tv-ul :))

      (Citează)

  3. la niste televizoare de cateva zeci de mii de lei bucata, chiar nu puteau sa dea si ei un six pack de Guinness sau ceva?

      (Citează)

  4. La cat de mediocre se prezinta majoritatea televiziunilor (indeosebi astea de pe la noi), cred ca mai intelept ar fi sa pastrez actualul televizor din perete iar cu banii salvati sa-mi fac o provizie de bere pentru vara secetoasa ce se anunta…

      (Citează)

  5. n-are cum sa nu sparga vanzarile de tv-uri cu oferta asta. Ma gandesc ca poate ar trebui sa ofere si un pahar daca iti mai iei si un BluRay sau un soundbar, ceva.. Plus de asta, de ce s-au complicat cu six-pack-ul ? Nu era mai simplu sa prinda un pet la 2l cu scotch de televizor?

      (Citează)

  6. “Nu sunt multe de zis”…
    Dar hai sa mai fac un articol penibil…

      (Citează)

  7. Radu, adauga in lista de mai sus si Panasonic TX-48AS640E: http://www.pcgarage.ro/televizoare-led/panasonic/smart-tv-tx-48as640e-seria-as640e-121cm-negru-full-hd-3d/
    Are un pret excelent la PC Garage si este un model extrem de reusit, am luat unul saptamana trecuta si sunt extrem de incantat in primul rand de calitatea imaginii (peste Samsung-ul echivalent ca pret, testate ambele), review-urile la fel sunt foarte bune, ar fi o informatie utila pentru cine cauta asa ceva acum. :)

      (Citează)

  8. gigi:
    La cat de mediocre se prezinta majoritatea televiziunilor (indeosebi astea de pe la noi), cred ca mai intelept ar fi sa pastrez actualul televizor din perete iar cu banii salvati sa-mi fac o provizie de bere pentru vara secetoasa ce se anunta…

    Televizoare se cam vând în două situații:
    – e an cu campionat mondial sau olimpiadă, caz în care mulți fac upgrade
    – periodic se cam duc televizoarele cumpărate acum 6-8 ani și mulți fac un upgrade.

    Nu știu ce fel de an este acesta, dar presupunând că în 2005-2008 s-au vândut multe televizoare, că era perioada de maxim a creditului cu buletinul, apoi în 2008-2010 mai deloc, că a venit criza, s-au strâns acum multe televizoare destul de vechi ce-și caută înlocuitor.

    Eu de exemplu am cumpărat un televizor acum o lună pentru că al meu deja avea diferențe de luminozitate (pete) pe ecran și niște remanență prin colțuri. L-am luat în 2008, cred.

      (Citează)

  9. alexduduman:
    Radu, adauga in lista de mai sus si Panasonic TX-48AS640E: http://www.pcgarage.ro/televizoare-led/panasonic/smart-tv-tx-48as640e-seria-as640e-121cm-negru-full-hd-3d/
    Are un pret excelent la PC Garage si este un model extrem de reusit, am luat unul saptamana trecuta si sunt extrem de incantat in primul rand de calitatea imaginii (peste Samsung-ul echivalent ca pret, testate ambele), review-urile la fel sunt foarte bune, ar fi o informatie utila pentru cine cauta asa ceva acum. :)

    Lasă că vede lumea și aici, să te bată pe tine la cap dacă nu e bună recomandarea.

      (Citează)

  10. Ar trebui sa returnam TV-ul si sa spunem ca il vrem pe ala cu bere.

      (Citează)

  11. Matilda, luati Panasonic-ul macar, daca tot faceti efortul sa merite… :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus