un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mâine încep oferte aniversare la eMAG și vin cu un BMW Z4 premiu pentru cumpărători

18 May 2015  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Știu ce-ar trebui să faceți mâine dimineață: să intrați pe pagina campaniei eMAG pentru a verifica ofertele valabile între 19 și 25 mai. Ora exactă nu o cunosc, dar ca și cu alte ocazii, ofertele vor începe cu o oră mai devreme în aplicația de mobil eMAG, așa că ar fi bine să o aveți instalată din seara aceasta.

eMAG va înregistra în această perioadă comanda cu numărul 10.000.000 și acesta este modul lor de a sărbători cifra rotundă. Întreaga campanie de reduceri mai vine cu o surpriză: toți cei care cumpără de la eMAG în perioada 19-25 mai participă automat la tragerea la sorți pentru un BMW Z4, iar pentru fiecare 100 de lei cheltuiți primești o șansă în plus.

Altfel spus, ai și reduceri de până la 50% și șansă la o mașină sport.

#10000000comenziSarbatorim impreuna 10 milioane de bucurii, vise implinite, experiente reusite! Afla cum poti castiga un BMW Z4!http://tinyurl.com/10milioane

Posted by eMAG on Monday, May 18, 2015


Articolul acesta face parte din campania de promovare a magazinului eMAG.

  3 comentarii

 1. Intelegem promovarea ta , dar sigmanet, evomag au preturi mai mici . Emag se va sufoca sub propria deVoltare. Bravo celui ce l a vandut, ca de acum se duce la vale.

    (Citează)

 2. elena:
  Intelegem promovarea ta , dar sigmanet,evomag au preturi mai mici . Emag se va sufoca sub propria deVoltare. Bravo celui ce l a vandut, ca de acum se duce la vale.

  Cei de la emag se extind in alte tari, preiau alte afaceri pentru a le gestiona (ca sa le duca si pe astea in faliment, nu?)… dar ii mananca falimentul.

  On-topic: foarte tare!

    (Citează)

 3. Ah, inca o runda de reduceri de la eMag, inseamna ca mai vine o runda de “o greseala fatala din partea eMag, produse la 1 leu in loc de 1000, etc bla bla politica, Puie Monta, eMag eMag eMag”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus