un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone oferă bonus până la 4 luni de Internet nelimitat (P)

8 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

vodafone_youtube_1Articolul meu anterior despre muzica pe care o ascultați pe YouTube mi s-a părut excelent, dacă pot spune așa (și iată că pot). Mulțumesc tuturor pentru recomandări, mi-ați arătat multe canale cu muzică bună, am început să le ascult și inclusiv seara mai stau în pat cu căștile pe urechi și rulez câte un mix lung de pe YouTube!

Campanie, campanie, dar ieri am aflat și eu la ce-a fost (pentru că articolul inițial a pornit de la ideea “scrie despre ce asculți pe YouTube”, să nu credeți că știam dinainte despre ce e vorba). Vodafone introduce “Bonusul Nelimitat“, adică dau Internet nelimitat pentru 4 luni la abonamentele RED și 2 luni la abonamentele Easy și Smart, dacă faceți unul nou sau prelungiți unul vechi. Cei cu abonamente Smart primesc și minute și SMS-uri nelimitate, pentru două luni, tot bonus.

Ce înseamnă asta? Două sau patru luni nu-ți mai pasă de cât trafic de net consumi, asculți câtă muzică vrei, te uiți la clipuri, rulezi non-stop mix-uri din acelea progressive house sau female vocal trance. Poți adormi ascultându-le la căști, te trezești dimineața și tot nu le oprești – ai Internet nelimitat. Bonusul Nelimitat, apropo, îl activezi când vrei tu în perioada contractuală.

Lucrurile se complică de aici, dar în bine. Abonamentele de la Smart 9 la RED 19 îți oferă acces gratuit la muzica românească din Zonga, timp de 2 ani! RED 25, 39 și 59 îți oferă, pe toată perioada contractuală, acces gratuit la Zonga Premium. Rețeaua merge bine, au zis testele P3, așa că vei putea asculta muzică oriunde.

Tot la Vodafone au intrat în ofertă Samsung Galaxy Core Prime, telefon care câștigă lejer premiul pentru “cel mai lung nume”, și LG Leon 4G, disponibile gratuit împreună cu anumite abonamente.

În concluzie, treaba asta cu Bonusul Nelimitat de net și accesul la Zonga sunt motive bune să vă prelungiți abonamentul Easy, Smart sau RED sau să treceți de la cartelă la abonament.
vodafone_youtube

    9 comentarii

  1. Vai, cat de misto! Pacat c-ai lasat de o parte fix partea cea mai buna, si anume ca dupa cele 4 luni in care vei avea tot netul la discretie, si te vei puteai lafai pe net cat vrei, revii la cei 2-3GB din abonament. Iar daca-i depasesti, nu dispera, relaxeaza-te, nu te costa decat 8 euro o extraoptiune de 1GB. Hai, nu-mi spune ca e scump! Ce mai conteaza 8 euro la abonamente de peste 20 de euro. Si am uitat, e net 4G!!!!1111

      (Citează)

    • @zetu: păi dacă-ți oferă bonus 4 luni, mă gândeam că se prinde toată lumea că după aceea expiră și rămâi cu ce ai tu de obicei, nu?

      În alte știri, ți se dă, nu ți se ia, și credeam că a trecut lumea peste etapa “vrem net nelimitat la 2 euro pe lună”.

      Eu aștept să mi-l reînnoiesc, dar prin decembrie va fi asta.

        (Citează)

  2. Eu fug acum sa-mi fac doua abonamente, tu ce mai astepti?!

      (Citează)

  3. Acum depinde, n-aş avea nimic împotrivă dacă obligaţia contractuală la prelungire ar fi de doar 6 luni, hai … poate 1 an :)

      (Citează)

  4. zetu:
    Vai, cat de misto! Pacat c-ai lasat de o parte fix partea cea mai buna, si anume ca dupa cele 4 luni in care vei avea tot netul la discretie, si te vei puteai lafai pe net cat vrei, revii la cei 2-3GB din abonament.

    esti foarte inteligent, cum de ti-ai dat seama? noi am crezut ca bonusul e pe toata viata… tu nu esti ala cu gargara digimobil de pe softpedia?

      (Citează)

  5. Imi cer scuze, promit sa nu mai uzitez de ironie in compania unor minti atat de ascutite.

      (Citează)

  6. Bai oameni buni, eu dupa 15 ani de Vodafone/Connex am trecut pe Digi si nu-mi pare rau absolut nicio secunda. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte cat plateam la Vodafone pt 500MB internet, iar acum efectiv ma lafai in 5GB la un sfert din cat plateam lunar catre Vodafone.
    Cum sa ma mai bucur pt 4 luni de internet si sa platesc ca prostul abonament urias alte 20 luni? Astia de la Vodafone pe ce lume traiesc?
    @Radu, te stiu baiat serios, care stie piata..

      (Citează)

  7. Foarte amuzant articolul asta reclama la vodafone. Stim cu totii cat de nashpa e la abonament – platesti mai mult, primesti mai putin. Chiar si in cazul asta, bonusul e pentru abonamente noi sau reinoiri – de ce ar face vodafone un cadou/o oferta/o ceva acolo clientilor existenti, asa in semn de multumire ca isi tin abonamentul?

    Eu sincer dupa 6 luni de abonament ma bate grav gandul sa trec la cartela (pentru ca legea imi permise sa ies din contract chiar inainte de terminarea perioadei de 2 ani) tocmai din cauza acestei atitudini de dispret… te-am prins client, nashpa… 2 ani ne doare in c.. de tine.

    E amuzant insa ca fiind platit pentru advertorialul asta esti nevoit sa le faci reclama la noua “promotie” la abonamente. E amuzant pentru ca e aproape imposibil sa gasesti un motiv bun pentru care un om normal la cap si cu un pic de viziune pe termen mediu s-ar abona… :)

      (Citează)

  8. Irina: E amuzant insa ca fiind platit pentru advertorialul asta esti nevoit sa le faci reclama la noua “promotie” la abonamente. E amuzant pentru ca e aproape imposibil sa gasesti un motiv bun pentru care un om normal la cap si cu un pic de viziune pe termen mediu s-ar abona… :)

    E amuzant și că sunt abonat de 12 ani și n-aș trece pe cartelă acum, ca să țin evidența creditului și când am activat roamingul și din astea.

    Dar de asta au cartele și abonamente, fiecare își alege ce vrea, cu beneficiile pe care le dau ambele opțiuni. Tocmai ai aflat ce beneficii sunt la abonamente.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus