un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stock Busters revine, a început o nouă campanie mare de lichidări de stoc

26 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Stock Busters revine, de astăzi a pornit încă o campanie de reduceri de preț și lichidări de stoc (și ține inclusiv mâine), după ce prima a avut rezultate bune.

VEZI TOATE OFERTELE AICI

Sunt oarecum surprins că eMAG lansează o astfel de campanie în ziua de duminică. Din câte știu eu, vânzările scad în weekend, lumea are alte lucruri de făcut; probabil acum descoperă ce-ar mai fi de cumpărat și apoi se informează și comandă în timpul săptămânii, de obicei de la muncă sau seara după ora 21. Cel puțin așa ne ziceau diverse studii de piață.

Iată ce oferte mi-au plăcut mie:

  • iPhone 6 – prima oară când îl văd la eMAG la 3.099 lei, încă un pic și scade sub acest prag.
  • Sony Xperia Z1 Compact – 1.399 lei. Este unul dintre cele mai performante telefoane cu ecran de 4,3 inchi. Dacă vă doriți această dimensiune, e greu să găsiți altul mai bun.
  • LG L90 – 739 lei. Este cel mai bun model din gama L de la LG și are interfața de la LG G2.
  • Asus FonePad HD 7 ME175CG – 449 lei redus de la 679 lei. Una dintre cele mai bune tablete Asus de 7 inchi, are și conectivitate 3G.

  • moto360_ceasMotorola Moto360 – 1.099 lei. Unul dintre cele mai arătoase ceasuri inteligente la un preț foarte bun.


  • dlink_dir_636l_router_fiberlink_04Router D-Link DIR-636L – 119 lei. Un router acceptabil, potrivit pentru un apartament, cu rezultate bune în testele mele pentru 1000 Mbps și rețea maxim 802.11n la 300 Mbps.
  • Router Asus RT-AC56U – 399 lei redus de la 519 lei. Modelul are performanța bună pe 1000 Mbps, face rețea wireless în total de 1200 Mbps, inclusiv cu standardul 802.11ac, are funcții avansate de backup 3G, QoS și un port USB 3.0 plus unul 2.0.
  • Router D-Link 850L – 279 lei redus de la 399 lei. Și acest model are performanță bună pe cablu, generează rețele wireless 867+300 Mbps, are un singur port USB 2.0.
    Feriți-vă de Asus N53. Oferta pare bună, dar are porturi 100 Mbps, nu 1000 Mbps.

  • Televizor Samsung 48 inchi – 2.399 lei redus de la 2.999 lei. Nu-i un model extraordinar ca funcții speciale, dar este de dimensiuni mari.
  • Televizor Samsung de 85 inchi – 29.999 lei redus de la 44.999 lei. 214 cm diagonală, Ultra HD, poate fi upgradat hardware prin schimbarea unității de procesare, telecomandă inteligentă, cam toate funcțiile posibile.
  • Televizor Samsung 198 cm, curbat – 22.999 lei redus de la 32.999 lei. Ultra HD, ecran curbat, posibilitate upgrade hardware, toate funcțiile posibile, Smart 3D, subwoofer.
    televizor_samsung_curbat




    6 comentarii

  1. Campania nu e numita inspirat.
    Daca e Stock Busters teoretic vrei sa lichidezi stocul, nu?
    Atunci de ce nu te-ar lasa sa iei mai mult de o bucata din fiecare produs? Nu vor sa scape de ele?

      (Citează)

  2. Mark-3000:
    Campania nu e numita inspirat.
    Daca e Stock Busters teoretic vrei sa lichidezi stocul, nu?
    Atunci de ce nu te-ar lasa sa iei mai mult de o bucata din fiecare produs? Nu vor sa scape de ele?

    Vor sa “scape” de ele, dar nu la bisnitari.

      (Citează)

  3. 22.999 lei redus de la 32.999 lei.

    Pff, pomana curata. Daca mai ai si un card cadou de 100 de lei, te-ai scos.

      (Citează)

  4. Eu unul m-am cam saturat de campaniile astea de reduceri de le emag. Era cat pe ce sa iau u mouse asus, care cica-i redus la ei la 59 de la 89. Pacat ca pe alte site-uri concurente, fara nicio campanie, mouse-ul e fix 51 de lei…. Decat 1000 de campanii de reduceri cu vrajeli, mai bine 1 la 2-3 luni, da pe bune.

      (Citează)

  5. Din pacate romanii au distrus ca de obicei tot ce inseaman marketing de calitate. Promotiile numai promotii nu sunt iar Black Friday este o adevarata bataie de joc. Daca va uitati pe toate siteurile de electronice la fiecare 2-3 saptamani e cate o “mare” lichidare de stoc. Produsele au preturile foarte unflate iar reducerile le aduc doar in rand cu restul lumii.

      (Citează)

  6. Albtin:
    Eu unul m-am cam saturat de campaniile astea de reduceri de le emag. Era cat pe ce sa iau u mouse asus, care cica-i redus la ei la 59 de la 89. Pacat ca pe alte site-uri concurente, fara nicio campanie, mouse-ul e fix 51 de lei….Decat 1000 de campanii de reduceri cu vrajeli, mai bine 1 la 2-3 luni, da pe bune.

    Self Promo: De asta e bine sa-ti faci propriile “promotii” – daca urmaresti evolutia pretului folosind xLei.

    Campaniile de acest gen sunt o modalitate eficienta de a creste vanzarile – si asta si din cauza cumparatorilor ce se lasa vrajiti de preturile aparent micsorate.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus