un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 aprilie 2015

6 Apr 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

 

În alte știri:

  5 comentarii

 1. Dupa link-ul de mai sus, ma intreb ce divizie mai detine Philips.

    (Citează)

 2. Pai tocmai ce laudai Philips pentru becuri…
  Intrebarea e daca ramane design + research in Olanda cu actionari chinezi cum e Volvo spre exemplu, sau se muta tot acolo si Philips, devine Filips.

  Acum o sa se nasca un nou mutant, dupa SUV-ul pe GPL, acum avem masina de lux cu becuri chinezesti :))

    (Citează)

 3. O sa mâncăm pâine chinezeasca

    (Citează)

 4. Philips e un brand tot mai prost, pe masura ce trece timpul. Au vandut monitoarele (si tv-urile parca) la TPV de cativa ani, acum vand becurile la alti chinezi.

  Nu mai pastreaza nimic sa faca ei cu brandul Philips? Cred ca se pregatesc sa dispara.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus