un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ubisoft weekend pe Steam, reduceri mari la multe jocuri

13 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Vedeți că-i Ubisoft weekend pe Steam, cu reduceri mari la multe titluri de-ale lor.

Vă recomand Watch Dogs la 15 euro, este un titlu foarte bun, Far Cry 4 la 40% reducere, iar Far Cry 3 la cinci euro este un joc excelent, unde mi-a făcut mare plăcere să explorez insula și să distrug diversele baze inamice în ce moduri am vrut eu (lunetist, infiltrare, dai drumul la animalele sălbatice din cușcă și omoară alea soldații etc).

Heroes of Might and Magic 6 costă tot cinci euro, iar dacă vreți un joc plăcut, de dezvoltare și ceva strategie, încercați Settlers la 5 euro, eu am fost mereu fan al seriei. Eu voi cumpăra Ghost Recon: Future Soldier tot pentru 5 euro. Aveți la reducere și cam toată seria Assassin’s Creed, cu care mă lupt și eu acum.

Am mai luat de-a lungul timpului jocuri de pe Steam la ofertă, chestii vechi de 2-3 ani. Am terminat recent Tomb Raider și Max Payne 3, foarte bune ambele.

feat_ubisoft

    11 comentarii

  1. Aia cu Max Payne 3 -foarte bun mi-a ranit sentimentele :-(

      (Citează)

  2. multumesc Radu. Nu am timp sa ma joc dar o sa iau si eu cateva

      (Citează)

  3. Intre Far Cry 3 si 4, recomand 3.
    M-am jucat tot si mi-a parut rau cand l-am terminat, insa 4 pur si simplu nu m-a prins, poate pentru ca nu e insula ( sau macar Congo ca in 2 ).
    Acum ma joc Dying Light si astept GTA 5 si GTA Online, poate daca termin DL si nu apare GTA mai trag de FC4, ceea ce e trist crezand ca il termin intr-un weekend la cat am asteptat.
    Eu unul sper la un Fallout nou.

      (Citează)

  4. Eu tot nu înțeleg cum de ai atât timp liber… Zi-ne și nouă de serviciu ai. :)

      (Citează)

  5. Hmm, eu as vrea o reducere la jocurile de strategie sau la jocuri precum e cel cu naruto… word battle sau ceva in genu’.
    In rest pentru mine majoritatea is doar jocuri nimic nou…

      (Citează)

  6. Hotline Miami 2 , mi-a venit sa sparg tastatura de 10 ori pana acum but i still love it !

      (Citează)

  7. io:
    Aia cu Max Payne 3 -foarte bun mi-a ranit sentimentele :-(

    Ce-are? M-am distrat bine cu el, am împușcat oameni răi, au fost efecte bune.

      (Citează)

  8. Paul: Intre Far Cry 3 si 4, recomand 3.
    M-am jucat tot si mi-a parut rau cand l-am terminat, insa 4 pur si simplu nu m-a prins, poate pentru ca nu e insula ( sau macar Congo ca in 2 ).

    Și mie mi se pare că jocurile pe insule exotice sunt mult mai bune. Am avut același sentiment la Far Cry 1 și 3, plus la Crysis 1 versus 2.

      (Citează)

  9. Duke:
    Eu tot nu înțeleg cum de ai atât timp liber… Zi-ne și nouă de serviciu ai. :)

    Joc câte 2-3 ore noapte, pe fast forward, nu o mai frec cu atenție la fiecare fază. Un joc se termină în vreo 10-12 ore.

      (Citează)

  10. Iti multumesc pentru pont! Am cumparat si eu Assassin’s Creed Unity ! Maine il testez sa vad cum se misca pe steam :P

      (Citează)

  11. Bonus: COD AW e 99 lei la Altex. Am jucat multiplayer-ul in free weekend si mi-a placut. Iar la 20 euro nu il voi gasi prea curand.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus