un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 martie 2015

11 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

În alte știri: au pornit înscrierile pentru Top Social Brands 2015.

  3 comentarii

 1. “skype are buguri” – asta nu e nici o stire man!

    (Citează)

 2. Alexandru Sendroni

  11/03/2015 la 9:47 AM

  Da, “Skype are bug-uri” e o stire totusi. Acum vre-o 2-3 ani skype mergea excelent. Acum insa nu imi dau seama ce s-a intamplat. Poate e optimizat pentru ultimele modele de procesoare/sisteme de operare insa totusi ar trebui sa mearga decent. Nu, skype merge execrabil in ultimele luni.

    (Citează)

 3. Apropo de OnePlus, am observat ca OnePlus One poate fi comandat acum si din România. Au siteul tradus and everything. Dacă nu aș fi cam short of funds pe moment mi-aș lua și eu unul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus