un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Shoulderpod S1 este un suport rezistent și ingenios pentru pus telefonul mobil pe trepied

6 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Update: generația doi se găsește la noi la e-day.ro

Pe la MWC Barcelona mulți jurnaliști filmau cu telefonul mobil montat în vârful unui selfie stick sau, și mai bine, pe un trepied, pentru stabilitate. Soluție simplă, ușor de transportat, ușor de difuzat imaginile la nevoie.

La un stand am găsit acest suport de telefon și mi-a plăcut ideea, fiind un 3-în-1. Se numește Shoulderpod S1 și este fabricat de o companie din Barcelona.

Poate fi folosit în mai multe moduri. Primul este ca un grip pentru orice tip de telefon cu lățimea între 48 și 93 de mm și are, desigur, prindere cauciucată.

shoulderpod_s1_5

Dacă scoți un căpăcel din partea de jos a gripului, ai acces la filetul de prindere pe trepied. S1 devine un suport de trepied pentru telefon și chiar îl înalță suficient de mult încât să suplimenteze înălțimea redusă a unui trepied de buzunar.

shoulderpod_s1_6

Dacă dai telefonul în partea de jos, poți folosi S1 ca suport vertical sau orizontal pentru telefon, un fel de stand de birou.

Costă 30 de euro la ei pe site și au livrare gratuită în UE inclusă în preț. În România încă nu l-am găsit. Sunt mulți bani, probabil poți lua un suport de trepied la câțiva dolari de pe eBay, dar acest Shoulderpod S1 este cel mai masiv model pe care le-am văzut, grip-ul este sănătos și pare durabil.

Iată-l montat în alte ipostaze:

Shoulderpod_S1_adjustable_smartphone_rig_tripod_mount
shoulderpod_s1_inclus

Mă aflu la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România și scriu direct de aici despre telefoanele, tabletele, gadgeturile și tehnologiile prezentate. Urmăriți toată activitatea mea acolo pe tag-ul MWC2015.

    2 comentarii

  1. Il am de vreun an de zile. Daca vrei sa-l incerci ti-l dau cu mare drag. Ai adresa mea de mail.

      (Citează)

  2. Mimanu:
    Il am de vreun an de zile. Daca vrei sa-l incerci ti-l dau cu mare drag. Ai adresa mea de mail.

    Cum strange telefonul? E ok pentru iphone 6 plus ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus