un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza Rancho de la Andy’s Pizza, Piața Universității

24 Mar 2015  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Andy’s Pizza este un local nou deschis în zona Pieței Universității, vizavi de spitalul Colțea la intrarea pe str Doamnei, și împarte locația cu La Plăcinte. De fapt, din ce-am înțeles după o scurtă discuție acolo, atât Andy’s Pizza cât și La Plăcinte vin din Moldova, dar acum este prima oară când deschid împreună și în România.

Eram în zonă și am intrat să iau o pizza la pachet (pe care ulterior am dus-o cu metroul, spre plăcerea călătorilor, sunt sigur). Am luat o pizza Rancho cu mozzarella, piept de pui, gogoșari marinați, ciuperci, maioneză și sos de roșii, la 27 de lei. Am ales blat subțire, nu pufos.

Pizza s-a dovedit bună. Nu este genul de pizza americană super-încărcată, ci bate mai spre italienească, dar m-am săturat cu ea și am mâncat-o cu poftă. Atenție că o astfel de pizza este potrivită pentru o persoană, plus că există o singură mărime în meniu.
pizza_rancho_01pizza_rancho_02

Întrucât site-ul andys-pizza.ro înca nu oferă vreo informație, am fotografiat întreg meniul. Este o combinație de pizza cu aripioare, burger și salate, plus ceva supe românești și deserturi atrăgătoare. Pentru La Plăcinte se aduce un alt meniu. În curând vor face și livrări pe o zonă de vreo 3 km în jurul Pieței Universității.

Când am fost eu era plin, ba încă vreo 3 grupuri așteptau masă, deși sunt destule acolo. Nu vă așezați în dreptul ușii, e curent de te ia vântul de câte ori o deschide cineva. Au un restaurant și în Brașov, în Centrul Istoric.
la_placinte_andy_pizza_01la_placinte_andy_pizza_02

    13 comentarii

  1. maioneza uatdafac.

      (Citează)

  2. La Placinte ai fost? Cum e acolo? Ce preturi au?

      (Citează)

  3. 27 de lei…. cam scumpa fata de concurenta…

      (Citează)

  4. Syncron:
    La Placinte ai fost? Cum e acolo? Ce preturi au?

    N-am fost niciodată, am auzit și de bine și de rău. Scump, durează mult comanda, nu-s plăcintele cine știe ce. Alții spun invers, că mâncarea e bună.

    Mă voi duce cândva, dar nu mă aștept la minuni.

      (Citează)

  5. Arhi:
    maioneza uatdafac.

    Deh, rețetă moldovenească :P

      (Citează)

  6. adica le-ai facut reclama moca?

      (Citează)

  7. daca ai vedea conditiile in care se produc in romania cutiile de carton pentru pizza n-ai mai comanda pizza cu livrare la domiciliu.

      (Citează)

  8. george:
    daca ai vedea conditiile in care se produc in romania cutiile de carton pentru pizza n-ai mai comanda pizza cu livrare la domiciliu.

    Te rog detaliaza putin!
    Asa spunea si o cunostinta legat de paharele din baruri ca daca as sti cum sint spalate, n-as mai cere pahar si daca e nevoie, mereu pai.

      (Citează)

  9. Syncron:
    La Placinte ai fost? Cum e acolo? Ce preturi au?

    Am fost eu dar nu pentru placinte si pentru bucate. 2 persoane cu aperitive fel principal si desert a fost cam 100 ron. Mancarea foarte buna, dureaza cam 20min asteptarea daca nu vrei aperitiv.

      (Citează)

  10. jules: Te rog detaliaza putin!Asa spunea si o cunostinta legat de paharele din baruri ca daca as sti cum sint spalate, n-as mai cere pahar si daca e nevoie, mereu pai.

    e vorba de normele de igiena, sau, mai exact, de lipsa lor…
    nu ma refer doar la micii producatori de ambalaje, care livreaza cutii micilor pizzerii (95% fara factura, dar asta este alta discutie), ci si la marii producatori care livreaza pentru pizza hut, spring time, etc. In primul rand preful care exista si se depune in timpul productiei sau in spatiile de depozitare; apoi operatorii care ating direct (manipuleaza) cartonul/cutiile; depozitarea si transportul in coditii improprii pentru utilizarea finala.
    cu toate acestea, marii producatori de ambalaje iti pot furniza un certificat vechi si ambiguu, care in realitate nu valoreaza nimic.

      (Citează)

  11. Am fost deja de doua ori la Andy’s din Centrul Vechi,
    deservirea rapida
    pizza gustoasa
    design super
    O sa mai revin

      (Citează)

  12. Am trecut si eu cu familia.
    Cea ne-a surprins placut ca au teren de joaca pentru copii si servirea este rapida, 15 – 20 min, si pizza foarte gustoasa!

      (Citează)

  13. Am trecut cu prietena sambata. Aveau muzica live, un baiat cu saxophone care canta bine. Servirea a fost 25 min (2 placinte si 2 beri și un desert caciula lui guguta). In rest nice, mai revenim!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus