un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul LG G Flex 2 poate fi precomandat de la Vodafone (P)

3 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

lg_g_flex_2_5
Primul LG G Flex a fost un telefon inedit prin forma sa curbată, carcasa arătoasă și interfața ce aducea multe funcții bune utilizatorilor săi.

LG G Flex 2 urcă și mai sus nivelul calității. Telefonul nu doar că arată extraordinar, dar a corectat aproape tot ce i se reproșa primei generații, devenind un model pe cinste. Poate fi deja precomandat de la Vodafone (prețul exact, în funcție de ce vă doriți, poate fi aflat în pagina G Flex 2) iar cei care fac asta până pe 19 martie vor primi o carcasă specială cadou. Tot de la Vodafone veți primi și un card de memorie cadou, pentru telefon.

LG G Flex 2 păstrează design-ul curbat și butoanele plasate pe spate, sub obiectivul foto de 13 megapixeli care include stabilizare optică și focalizare cu laser, ca și LG G3. Carcasa dispune însă de un strat protector “self-healing” prin care zgârieturile superficiale dispar singur dacă lași telefonul câteva secunde sau minute la temperatura camerei. Am văzut treaba asta demonstrată la MWC Barcelona cu niște perii metalice și chiar funcționează.

Hardware-ul este foarte puternic. LG G Flex 2 s-a lansat cu noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, are slot de card microSD și baterie de 3000 mAh integrată în carcasă. Filmează 4K, are conectivitate 4G LTE și rulează Android 5.0, iar ecranul de 5,5 inchi este OLED.

În plus, se încarcă până la 50% în mai puțin de 40 de minute, poți face selfie cu un gest cu mâna în fața camerei, are Knock Code prin care deblochezi telefonul apăsând direct pe ecranul stins în locuri știute doar de tine, iar la un swipe de sus în jos, tot pe ecranul stins, îți afișează ora și dacă ai ceva notificări ce-ți solicită atenția.

Arată și se simte excelent în mână. Este elegant și iese în evidență într-un mod foarte plăcut prin curbura sa, care îl face și mai ușor de utilizat cu o singură mână deoarece ajungi mai ușor cu degetele în partea de sus.

lg_g_flex_2_2
lg_g_flex_2_7

    8 comentarii

  1. Ai luat macar 100 de euro pe raclama asta? daca da ma bucur…

      (Citează)

  2. 1. E evidentiat din titlu ca e reclama. Nu te obliga nimeni sa citesti.
    2. Eu zic ca Radu ar trebui sa ne plateasca pentru onoarea de a ii vizita blogul. Ce atata reclama?!
    3. In locul tau, as reflecta cu atentie la orele de gramatica pierdute la scoala, la calitatea blogului meu si metodele de a-l promova.
    4. Chit ca e reclama, e un articol scris cu bun simt, are specificatii, imagini si video, nu trantit pe site in graba cum am vazut pe un alt blog cu trafic mai mare…

    Bucur:
    Ai luat macar 100 de euro pe raclama asta? daca da ma bucur…

      (Citează)

  3. Ma bucur sa vad ca cei de la LG continua cu preturile rezonabile pentru telefoanele lor. Intr-o vreme in care cel mai ieftin S6 va porni de la 700 de euro, si cel mai ieftin HTC One M9 va fi 750 de euro, iata ca LG Flex 2 porneste de la 500 de euro.

      (Citează)

  4. Pana mea. Nici cand pune omul P in titlu nu va mai convine.

      (Citează)

  5. Asa se intampla cand dai nas la comunitate prea mult, ajungi sa iti sara in cap. Daca ai pune cititorii sa trimita un sms cu 3EUR cred ca ar trimite 5-10 maxim, in schimb o voteaza pe g*na pistol de rup la pro*v doar doar vad niste tzatze.

      (Citează)

  6. Radule, mi-ai sters un comentariu despre Vodafone desi era de bine. I’ll let this one slide. Un pic de obraz pentru “veterani” totusi. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus