un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Huawei Talkband B2 este o brățară 2-în-1 bine gândită

3 Mar 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

V-am spus ©a Huawei urcă în lume. Eu am văzut asta de la MWC-ul trecut, când au prezentat niște tablete foarte mișto ce n-au ajuns niciodată în România, iar apoi mi-au confirmat-o cu modelul P7.

Uitați o idee bună de la ei: brățara Talkband B2. Este un tracker de fitness, îți monitorizează pașii, cât ai dormit și cât de adânc, câte calorii ai consumat, iar în plus arată ora și notificările de pe telefon pe un micuț ecran ce pare a fi un dot-matrix. Arată bine, are curea frumoasă și un design elegant, protecție IP57 la apă și praf.

 

Dacă apeși cele două butoane mici de pe laterale, vei observa că partea principală se detașează și devine o cască bluetooth de purtat la ureche. Are și microfon special pentru anularea zgomotului de fundal. Este un exemplu perfect de aparat 2-în-1, mai ales că funcționează cu orice telefon, având aplicația dedicată pentru Android și pentru iOS.

Mă aflu la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România și scriu direct de aici despre telefoanele, tabletele, gadgeturile și tehnologiile prezentate. Urmăriți toată activitatea mea acolo pe tag-ul MWC2015.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus