un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lasă pisicile cântătoare să-ți ureze ceva plăcut

13 Feb 2015  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Dacă n-ați pregătit ceva special pentru Sf Valentin sau, din contră, vreți să plusați, puteți genera și un clip muzical unic pentru persoana iubită la adresa valentines-heart-beats.com

Aplicația îți cere câteva fotografii și le poți lua din contul tău de Facebook, de pe Instagram sau din galeria lor predefinită.

Atenție că nu se preiau acolo chiar toate fotografiile din Facebook (cel puțin mie așa îmi făcea), ci doar primele 25 din fiecare album, deci dacă vreți un clip perfect (cel cu template-ul cu pisici merită această perfecțiune, credeți-mă), găsiți voi vreo 5 fotografii și urcați-le pe Facebook într-un album nou. Dacă nu vreți să știe el sau ea că faceți asta, reglați setarea de Privacy a noului album pe Only Me și după câteva zile îl puteți și șterge.

Urmați apoi pașii din aplicație. Vi se cere o fotografie cu prietena, una cu un moment de neuitat, o fotografie haioasă cu ea, o fotografie cu ceva ce iubiți amândoi și la final o fotografie cu voi doi. Pare destul de specific, dar eu, jucându-mă cu aplicația, vă pot spune că iese foarte mișto și dacă alegeți doar fotografii cu voi doi sau cu unul dintre voi în diverse ipostaze.

Sună complicat, dar credeți-mă că merită pentru efectul “aww, wtf did I just watch?!?” Iată aici un exemplu. Template-ul cu pisicile este psihadelic, nici nu le-am mai încercat pe celelalte.

La final aveți opțiunea să-l dați pe Facebook, Twitter sau email.

Valentines-heart-beats.com este o platformă globală Deutsche Telekom, adaptată și țării noastre prin Telekom Romania.

    7 comentarii

  1. Ti-ai facut un clip pentru tine?…

      (Citează)

  2. Dumnezeule, ce tampenie complicata si absurda, totul pentru o campanie publicitara!

      (Citează)

  3. E un “cadou” ce te costa doar ceva timp, nu si bani..
    Un email clasic cu o prezentare ppt(x) ar fi mai d’efect !?!!??

      (Citează)

  4. Mie mi s-a parut amuzant/dragut.

      (Citează)

  5. @Gabi – asta pentru ca esti un distrus

      (Citează)

  6. E misto clip-ul :D Chiar e amuzant!!

      (Citează)

  7. Superb !!!!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus