un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 29 ianuarie 2015

29 Jan 2015  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Mulți din utilizatorii ăia de Seenow vin de la Vodafone. La anumite abonamente ai gratuit serviciul TV by Vodafone la Seenow.

    (Citează)

 2. Legat de Qualcomm și Samsung, cred că e mai mult o modaliate de reducere a costurilor decât că se supraîncălzea noul procesor.

    (Citează)

 3. Eu ma astept sa urmeze un proces Qualcomm impotriva client pierdut pentru patente furate si incalcate de acesta din urma. Samsung nu ar fi deloc la prima abatere de gen.

    (Citează)

 4. Bogdan Popa:
  Legat de Qualcomm și Samsung, cred că e mai mult o modaliate de reducere a costurilor decât că se supraîncălzea noul procesor.

  Probabil, apoi au profitat de ocazie ca să le-o și tragă un pic lansând niște zvonuri nasoale.

    (Citează)

 5. Gaelex:
  Eu ma astept sa urmeze un proces Qualcomm impotriva client pierdut pentru patente furate si incalcate de acesta din urma. Samsung nu ar fi deloc la prima abatere de gen.

  Cred că mai degrabă s-ar putea judeca pentru afirmația “se încălzește”, ceea ce este o chestie subiectivă și mai greu de demonstrat, dar le-a tras în jos afacerea.

  La patente m-ar mira, Exynos este proiectat mai demult și nu cred că are multe în comun cu noul 810.

  În plus, cel mai probabil Samsung va utiliza alte chipseturi Qualcomm în telefoane mai slabe.

    (Citează)

 6. speedy.gonzales

  29/01/2015 la 1:34 PM

  Amazon va oferi email corporate.

  eu zic ca au pierdut deja startul, Google ofera asa ceva de cativa ani, la unul din clienti am si eu mail corporate dar am acces la el doar cand intru remote de la serviciu.

    (Citează)

 7. calul ăla e păcăleală, are 4 picioare dar și 2…. roți….

    (Citează)

 8. Azi am vazut cum o sa arate noua bratara produsa de cei de la Cicret. Cred ca stirea asta merita sa fie inclusa intre titlurile de mai sus.
  Spun asta pentru ca am urmarit clipul lor de prezentare.
  http://cicret.com/wordpress/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus