un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertele speciale eMAG de mâine apar cu o oră mai devreme în aplicația de mobil

26 Jan 2015  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

Iată că atunci când vă spuneam că aplicațiile de mobil ale magazinelor online au avantaje mai mult pentru acestea, nu m-am gândit și la un posibil mare avantaj pentru clienți, avantaj pe care eMAG ni-l va demonstra mâine: marți dimineață încep trei zile de reduceri Revoluția Prețurilor, iar ofertele vor fi disponibile cu o oră mai devreme în aplicațiile de Android și iOS, decât pe eMAG.ro!

Aplicația, pe care o am instalată încă de la lansare, îți permite să navighezi prin toate categoriile de produse vândute de eMAG, să vezi review-uri, fotografii, specificații, wishlist-uri, oferte speciale și, desigur, să comanzi direct din telefon. Cum mâine ofertele vor apărea întâi acolo, vă recomand să instalați respectivele aplicații încă de acum:

Aplicația mobilă eMAG: instalează din Google Play sau AppStore, iar pagina oficială este aici.

Cât despre Revoluția Prețurilor, campania de reduceri începe mâine dimineață (știți că nu se zice ora) și durează trei zile. Eu personal caut o plită pe gaz, niște huse pentru anvelope, ștergătoare de parbriz, poate o reducere la Office 365 Home Premium, două prelungitoare, un suport de televizor cu braț lung pentru prindere deasupra ușii, o hotă incorporabilă și… cam atât.

Nu știu dacă acestea vor fi la reduceri, dar instalați aplicația eMAG și vedem mâine ce-o fi. Sigur vom avea însă espressor manual DeLonghi cu sistem cappuccino, 15 bari, la prețul de 319,99 lei (29% discount) și laptop Acer Aspire cu procesor Intel Core i3 Haswell, ecran 13.3 inchi, memorie RAM 4 GB, stocare 1 TB – 1499,99 lei (24.6% discount)

Update:

  • aveți grijă să utilizați cea mai recentă versiune a aplicației eMAG, faceți update.
  • noutățile legate de ora de începere vor fi comunitate pe site și pe pagina de Facebook.

emag_aplicatie_mobila

    20 comentarii

  1. marele emag, acest magazin minune, a mai dat BMW-ul ala de Haloween? sau se fofileaza in continuare?

      (Citează)

  2. Penibilitate de magazin, decat sa se laude cu aplicatii si reduceri de tot rasul, mai bine si-ar schimba 90% din personal. Mi-e scarba de prostimea angajata la eMag, de 2 saptamani ma chinui sa rezolv o problema cu ei, insa cand la support dai de femei angajate dupa forme, n-ai cum sa rezolvi nimic.

    Incet, incet or sa se duca de rapa, degeaba au ei vanzari daca din ce in ce mai multi clienti sunt nemultumiri de “promtitudinea” de care dau dovada atunci cand apar probleme.

      (Citează)

  3. Oferta se lanseaza pe mobil cu 1 ora mai devreme .Nu cunoastem inca ora.Mda ,nu stiu ce sa zic :-)

      (Citează)

  4. gogu:
    marele emag, acest magazin minune, a mai dat BMW-ul ala de Haloween? sau se fofileaza in continuare?

    http://blog.emag.ro/2014/12/castigatorul-bmw-seria-3-premiul-campaniei-noaptea-bantuitilor-de-promotii/

      (Citează)

  5. io:
    Oferta se lanseaza pe mobil cu 1 ora mai devreme .Nu cunoastem inca ora.Mda ,nu stiu ce sa zic :-)

    Ca de obicei, probabil pe la 6-8. Poate o aflăm astăzi, cine știe.

      (Citează)

  6. Eram client fidel emag. Cand aveau showroom la semanatoarea erau super ok, nu aveai ce sa le reprosezi … iar cu reducerile astea … reduceri tot anul … astea nu-s reduceri …. pret umflat, apoi taiat. In realitate existand o reducere mica, cativa lei … modalitatea asta de marketing nu imi place. Mai bine dau 10-15 lei in plus altui magazin care nu te intoxica cu atata reclama mincinoasa ca are mari reduceri. Asa ca emag, sa sugi o ceapa!

      (Citează)

  7. Emag pfui, a cumparat sora mea o masina de spalat si un fier de calcat si l-a primit dupa aproape o luna de zile, fara sa fie vorba de blackfriday.

      (Citează)

  8. ultima chifla marca emag a fost aia cu zilele Samsung, cand multe produse aveau preturi mai mari decat in zilele precedente :)

      (Citează)

  9. Ce faci cu Office 365 cand ai Google Drive?

      (Citează)

  10. gogu: g, acest magazin minune, a mai dat BMW-ul ala de Haloween? sau se fofileaza in continuare?

    L-a dat acum ceva vreme, au pus pe blog.

      (Citează)

  11. Fondatorii Emag au vandut afacerea si cred ca odata cu plecarea lor o sa se termine ,incet incet si succesul magaziului. Pe partea de garantii sunt la pamant cu acel ”service” Depanero. Nu recomad sa trimiteti nici un produs acolo.

      (Citează)

  12. Ah, au vazut si ei ca in aplicatia Amazon BuyVip cei cu cont prime afla de promotii si pot face achizitii cam jumatate de zi inainte de startul oficial al campaniei. Cool!

      (Citează)

  13. Nu cred ca sta nimeni cu sufletul la gura dupa reducerile astea care, vorba multora de pe aici, sunt mai mult fictive. Asa ca nu e niciun avantaj ca pe aplicatie vor aparea reducerilor cu o ora mai devreme.

      (Citează)

  14. Eu nu as avea curaj sa le dau lor direct numarul meu de card. Pe site e OK pentru ca te duce intr-o fereastra a unui procesator de carduri verificata de browser. In aplicatie cum e treaba cu securitatea ?

      (Citează)

  15. Si inca ceva: Voi nu pierdeti comisioanele din profitshare daca noi cumparam prin aplicatie ? Deci voi, bloggerii faceti reclama la o metoda de a nu mai castiga voi bani de acum incolo. Frumos v-a facut-o Emag.

      (Citează)

  16. thundermar:
    Eu nu as avea curaj sa le dau lor direct numarul meu de card.Pe site e OK pentru ca te duce intr-o fereastra a unui procesator de carduri verificata de browser.In aplicatie cum e treaba cu securitatea ?

    Mmm, da-i cu ramburs, oricum pe mobil e cam dubios sa bagi detalii de card, parerea mea.

      (Citează)

  17. Asta cu preturile umflate mi se pare un argument prostesc venit din partea unor oameni care știu sa folosească internetul așa cum sunteți voi de aici care comentați mai mereu. Cu un simplu search pe price.ro sau direct la magazinele concurente aflați in câteva secunde daca este un preț cu adevărat atractiv. Emag nu are cele mai mici prețuri, dar din punctul meu de vedere are poate cele mai bune servicii orice ați zice voi cârcotașii. Daca preturile de mâine vor fi macar cu 10% mai mici decât la concurență merită să cumpărați mai ales dacă urmăreați produsul. Sau așteptați toți produse cu prețuri greșite? :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus