un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Robbie Williams va concerta în București

19 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Piața Constituției, 17 iulie 2015, parte din turneul Let Me Entertain You. Infomusic vorbește despre un playlist ce va include și piese “best of”, așa cum vor probabil toți fanii.

Site-ul oficial încă nu confirmă data, dar probabil n-au actualizat lista concertelor.

Dacă vine cu scenă și echipamente precum am văzut (în clipuri) la concertele din 2013 și 2014, probabil va fi cel mai impresionant show al anului în România. Se va face mult sex în acea seară, prieteni…

    7 comentarii

  1. foarte tare omul, are initiativa

      (Citează)

  2. Mergem :D mergem mergem mergem!

      (Citează)

  3. Unde sa mergeti? N-auzi ca omul vrea sex in seara aia?

      (Citează)

  4. Ce veste superbă. Abia aștept.

      (Citează)

  5. Matilda pare sa fie de acord cu ce ai scris aici. Norocosule!:))

      (Citează)

  6. rebreanu sebastian

    20/12/2014 la 1:24 AM

    ;)))) tare partea cu sexul. E super bun Robbie in ceea ce face, l-am vazut in Budapesta si a facut un show de zile mari si acolo. Astepta anuntul oficial

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus