un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

24 ianuarie devine zi liberă prin lege

22 Dec 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Ziua de 24 ianuarie a devenit oficial zi liberă, având același caracter de sărbătoare națională ca și, să zicem, 1 decembrie. Eu folosesc Google Calendar și acolo am un calendar numit Sărbători în care le notez pe cele importante (marii sfinți) și aceste zile libere, așa că ieri am adăugat-o cu plăcere acolo cu repetare anuală.

Vestea proastă este că abia în 2017 ne vom bucura cu adevărat de ea. În 2015 și 2016 pică oricum în weekend.

Tot pe 24 ianuarie, dar în 1862, București a devenit oficial capitala noii țări.

  5 comentarii

 1. bine ca nu au pus 26 ianuarie…

    (Citează)

 2. Prinde bine inca o zi libera la ceva timp, pacat ca mai tre sa asteptam sa ne bucuram de ea

    (Citează)

 3. @nwradu: small heads-up -> 24.12.2015 cade joi (http://prntscr.com/5k28cf), iar in 2016 si 2017 cade in weekend deci ne vom mai bucura de ea in 2018 :)

    (Citează)

 4. Mihai, stii data la care s-au unit Principatele Romane?

    (Citează)

 5. Prinde foarte bine o zi libera, oricum suntem foarte aglomerati. In alte tari sunt mult mai multe zile libere

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus