un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

So close!

6 Nov 2014  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Puțin a lipsit ca-n luna octombrie să trec de 100.000 de vizitatori unici pe site. De fapt, dacă mut intervalul câteva zile mai la dreapta, trec de această cifră, dar sa o lăsăm așa și să sperăm că depășește bariera aceasta psihologică la final de noiembrie.

feat_statistici

See more on Know Your Meme

Vreau să mulțumesc, evident, fiecăruia dintre voi, cititorii blogului. Accesările, comentariile și share-urile voastre îl fac să crească!

Știu că din afară nu pare așa, dar două clickuri pe butoanele de share ale unui articol care v-a plăcut ajută enorm blogul să crească și, mai ales, să ajungă la noi oameni, la noi cititori. Nu toți revin apoi pe blog, dar cei care o fac se alătură comunității și discuțiilor tot mai interesante din comentarii.

    10 comentarii

  1. Daca @nashu ar fi accesat blogul de pe mai multe device-uri…

      (Citează)

  2. La mai mare!

      (Citează)

  3. @RFboris

    Heităr esti, bă!

      (Citează)

  4. Un sfat: sa nu se mai poata citi tot articolul in rss-feeduri. De lene citesc articolul din feed si nu mai intru pe site (pledez vinovat). :)
    Felicitari si la mai multi unici.

      (Citează)

  5. @kendo: da, dar ar fi o creștere artificială, nu ceva real.

    Eu sper să intri pe site ca să comentezi sau să citești ce-au zis alții.

      (Citează)

  6. Felicitari! Intru zilnic pe blog-ul tau, insa comentez destul de rar!

      (Citează)

  7. La mai mare domnule !!

    E bine sa auzim ca lumea citește tech…
    Ca o părere personala: îmi place sa cred ca aceasta creștere este data de lipsa titlurilor gen cel de la Kaspersky si de conținutul de calitate. Chiar daca postezi mai rar dar de calitate lumea va reveni. Una peste alta spor !

      (Citează)

  8. ca să o pui în context, spune ‘aproximativ 0.5% din românii cu drept de vot’

      (Citează)

  9. Felicitari Radu pentru munca pe care o depui. Eu imi incep ziua cu blogul tau. Am apreciat intotdeauna felul tau analitic de a scrie articole :))

      (Citează)

  10. Felicitari pentru munca depusa!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus