un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Black Friday revine în acest weekend cu valul 2, plus reduceri de 1 Decembrie

28 Nov 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Weekendul acesta are loc o nouă rundă de reduceri tip Black Friday. Probabil că pe IT&C v-ați luat deja ce aveți nevoie, dar folosiți acest prilej pentru a arunca o privire pe magazinele de haine, accesorii, jucării, chestii pentru casă și mașină șamd. Nu uitați că vine Crăciunul și acum puteți găsi cadouri la un preț bun.

Din străinătate:

  • Amazon.com – cel mare și tare, dar atenție că nu totul se livrează și în România. Asta puteți afla doar la ultimul pas, când alegeți adresa de livrare. Acum doi ani am cumpărat un ceas și bijuterii din SUA.
  • Amazon.de – din Germania se livrează cam orice până aici și la un cost rezonabil.
  • Amazon.fr – la fel ca Germania. Va puteți loga cu același cont Amazon.
  • Steam – au oferte bune la jocuri până pe 2 decembrie. Astăzi am văzut Bioshock Infinite, noul Wolfenstein, Shadow or Mordor și Deus Ex: Human Revolution.
  • Origin – reduceri la alte jocuri, precum Sims 4, Battlefield 4, FIFA 2015, Titanfall, Crysis 3 la 5 euro, trilogia Mass Effect șamd.
  • Uplay – alte jocuri, alte reduceri. Comparați-le întâi cu celelalte, de exemplu Wolfenstein este 25 euro pe Uplay și 17 pe Steam.
  • Threadless.com – orice tricou 12 dolari, super tare oferta, plus transport gratuit cu codul blackfriday14 pentru comenzi mai mari!

La Amazon nu vă bazați doar pe ofertele din prima pagină, ci intrați în fiecare categorie care vă interesează. De exemplu un SSD de 500 GB costă 190 de dolari la reducere.

Din România revin cu tabelul inițial, plus RCS-RDS cu o ofertă bună pentru portare. De asemenea, eMAG nu mai face reduceri de 1 decembrie, dar are Samsung Crazy Days până pe 2 decembrie.

APARATE FOTO, OBIECTIVE ȘI ACCESORII FOTOGRAFIE
Magazin Data Observații
logo_f64 / F64 Studio 28 noi – 1 dec Aparate foto, obiective, accesorii, tablete și telefoane pe cel mai mare magazin foto/video din această zonă a Europei.
logo_yellowstore / Yellow Store 28-30 noiembrie Magazin cu aparate și obiective Nikon și diverse accesorii foto.
CĂRȚI
Magazin Data Observații
logo_elefant / Elefant 28-30 noiembrie Elefant a avut o creștere de 250% în fiecare an, fiind acum un mare mall online. Categoria Cărți rămâne în continuare cea mai vizitată, dar intrați la ei și pentru jucării, decorațiuni, ceasuri, fashion, articole pentru casă și vor avea chiar și IT&C în ofertă.
HAINE ȘI ACCESORII
Magazin Data Observații
logo_newfashionromania / New Fashion Romania 28 Rochii de revelion, bluze, pantaloni, paltoane, sacouri și alte produse pe un magazin nou lansat.
logo_fashion_days / Fashion Days 28-30 noiembrie Discounturi care ajung până la 90% la sute de mii de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii atât pentru bărbați, cât și pentru femei sau copii. În ofertă se vor regăsi branduri renumite și apreciate la nivel internațional precum: Calvin Klein, United Colors of Benetton, Just Cavalli, Esprit, Pepe Jeans, Guess, Nike, Triumph, Puma, Converse, Ray Ban, Love Moschino, Only, Vero Moda, Desigual, Jack&Jones, Timberland, Napapijri și multe altele.
logo_zorilestore / ZorileStore 28-30 noiembrie încălțăminte și haine sport, în special Puma și branduri asemănătoare.
logo_originals / Originals 28-30 noiembrie Campania Black Friday organizata in acest an de Originals va oferi clientilor sai produse de incaltaminte, imbracaminte si accesorii de la cele mai renumite branduri aflate in portofoliu – Nike, adidas, Puma, Le Coq Sportif, Ecko Unlimited, Reebok șamd – cu reduceri de pana la 90%.
logo_sevensins / SevenSins 28 noi – 2 dec Un site mare și cunoscut ce vinde lenjerie sexy, corsete, costume de baie, haine și accesorii. NSFW!
“Sute de articole de lenjerie intima, haine si accesorii provocatoare vor avea reduceri cuprinse intre 10% si 70%. Am introdus cinci furnizori noi in site: Anita Berg, cu produse din latex natural, Lolitta si 7Heaven pentru materiale tip second-skin, Avanua cu lenjeriile colorate atragatoare, Chilirose si Jamais Vecu.”
logo_zaza / Zaza Boutique 28 noiembrie – 1 dec Rochii, fuste, sacouri, cămăși, pantaloni, bluze, pulovere și poșete pentru femei. Promotia va include preturi reduse la noua colectie de fuste create exclusiv pentru Black Friday, pachete de produse, discounturi de pana la 50% la tinutele vedeta ale siteului si reduceri la gama de copii si jucarii handmade.
logo_otter / Otter 28-29 noiembrie Reduceri fixe la toate categoriile de produse
logo_ecco / Ecco Shoes 28 noi – 1 dec Reduceri de pana la 50% la Incaltaminte femei, barbati, copii.
logo_matar / Matar 28-30 noiembrie Începe la ora 20 în data de 20 noiembrie și vor fi reduceri la pantofi, ghete, botine, cizme și sandale, plus produse bărbătești.
logo_kurtmann / Kurtmann până pe 7 decembrie Kurtmann vinde haine de la branduri precum Bershka, Zara, Massimo Dutti și alte mărci cunoscute, iar acum promit reduceri la toate categoriile de produse din site, cu noi promoții adăugate pe parcursul zilelor.
logo_boutiquemall / Boutique Mall în limita stocului
logo_theiconic / The Iconic 28-30 noiembrie Magazinul vinde îmbrăcăminte, încălțăminte și diverse accesorii pentru bărbați și femei.
logo_rubyfashion / Ruby Fashion 28-30 noiembrie Reduceri de până la 75% la încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru femei.
CEASURI
Magazin Data Observații
logo_topceas / TOPceas 28-30 noiembrie Diverse mărci de ceasuri.
logo_watchit / Watch It 28-30 noiembrie Diverse mărci de ceasuri.
logo_fashion_days / Fashion Days 28-30 noiembrie Fashion Days vinde și ceasuri de la diverse branduri, probabil vor fi în ofertă.
ARTICOLE SPORTIVE ȘI ACCESORII
Magazin Data Observații
logo_running-shop / Running Shop 21-30 noiembrie Magazinul va avea în ofertă peste 2000 produse la reduceri de pana la 70%.
logo_sport-addict / Sport Addict 28-30 noiembrie Diverse categorii vor avea reduceri de până la 80%
JUCĂRII, HAINE ȘI ALTE ARTICOLE PENTRU COPII
Magazin Data Observații
logo_elefant / Elefant 28-30 noiembrie Elefant are în ofertă jucării pentru băieți și fete, LEGO, puzzle-uri, scutece, haine, accesorii și diverse alte tipuri de articole pentru copii.
logo_noriel / Noriel în limita stocului Jucării de pluș, figurine, jocuri educative și multe alte articole pentru copii.
logo_3pitici / 3 Pitici 28 noiembrie Articole pentru camera copilului, haine, jucării, cărți, muzică și filme, articole pentru părinți.
logo_elfbebe / Elfbebe Jucării, scaune auto, camera copilului, scaune de masă șamd.
logo_pantofioriveseli / Pantofiori veseli Toate felurile de pantofi, cizme și sandale pentru copii.
DECORAȚIUNI ȘI ALTE ARTICOLE PENTRU CASĂ
Magazin Data Observații
logo_ikea/ IKEA 28 noi – 1 dec Lista cu produse la ofertă poate fi găsită aici.
logo_elefant / Elefant 28-30 noiembrie Elefant a avut o creștere de 250% în fiecare an, fiind acum un mare mall online. Categoria Cărți rămâne în continuare cea mai vizitată, dar intrați la ei și pentru jucării, decorațiuni, ceasuri, fashion, articole pentru casă și vor avea chiar și IT&C în ofertă.
IT&C ȘI ELECTROCASNICE
Magazin Data Observații
logo_evomag / Evomag 1 decembrie IT&C
logo_f64 / F64 Studio  28 noi – 1 dec Aparate foto, obiective, accesorii, tablete și telefoane pe cel mai mare magazin foto/video din această zonă a Europei.
logo_marketonline / Marketonline 27 noi – 1 dec IT și electrocasnice pe unul dintre magazinele cu vechime.
logo_vonmag / VonMag 28 noiembrie Echipamente de supraveghere video, sisteme de alarma , automatizari porti si usi de garaj, sisteme interfonie si solutii pentru control acces si control rond
logo_utok / UTOK 28-30 noiembrie UTOK vinde tablete, telefoane și accesorii sub brand propriu, iar de Black Friday promite reduceri la toate categoriile.
logo_orange / Orange continuă până pe 30 noiembrie Reduceri la telefoane, tablete, accesorii și diverse gadgeturi.
logo_vodafone / Vodafone 21-30 noiembrie Reduceri la telefoane, tablete, accesorii și diverse pachete de abonamente.

Acest articol (și blog) folosește linkuri afiliate cu diverse magazine. Dacă-ți place blogul sau găsești aici informații utile, folosește linkurile de mai sus pentru a ajunge pe magazinele respective înainte de a cumpăra ceva. Tu vei plăti același preț, dar eu primesc un comision de 1-8% din valoarea achiziției, comision pe care mi-l plătește magazinul.

    13 comentarii

  1. Pentru jocuri exista http://isthereanydeal.com/ unde sunt toate ofertele la jocuri dintr-un anumit moment (Steam, Amazon, GOG, Uplay, etc.). De asemenea, cine e interesat de un anumit joc poate sa seteze o alerta cand pretul scade sum o anumita suma sau cu un anumit procent, si o sa primeasca mail.

      (Citează)

  2. On: pentru carti si cei de la Libris au oferte acum, eu de obicei de la ei cumpar: http://www.libris.ro/
    Off: a citit cineva cartea Fluturi de Irina Binder?, ca pe fb e nebunie parca toate femeile din tara asta o recomanda

      (Citează)

  3. Cei de la B&B au reduceri bune la ceasuri!

      (Citează)

  4. Încă unu de la noi: porcporc.com

      (Citează)

  5. Porcarie

      (Citează)

  6. Esti cam paralel cu fenomenul Black Friday pe Amazon, toata saptamana au avut oferte fulger. Am comandat destule, acum sa si ajunga, pentru ca Amazon UK nu mai trimite cu Royal Mail ci cu Asendia. Nu am auzit de ei pana acum, dar este probabil numei vreunei specii de melci pentru ca misca in reluare.

    Si n-ar strica precizat ca exista si Cyber Monday care vine lunea asta, in care suntem liberi de ziua nationala.

      (Citează)

    • Eu n-am găsit nimic prea interesant la acele oferte. Am văzut un HTC One M8 la 40% reducere la nemți, dar în rest nu era nimic de nerefuzat. Sigur, că vrei vreun ceas, bijuterii, ceva accesorii mai dubioase sau carduri de memorie, acum e momentul. Am văzut și SSD de 500 GB pe la 1000 de lei, dar nu am nevoie.

        (Citează)

  7. Hai ca adaug eu, poate sunt utile celor care stau langa granita sau cunosc pe cineva pe acolo: http://www.emag.hu si http://www.emag.bg !

      (Citează)

  8. La noi a cam trecut Black Friday. Faptul ca marii retaileri online au ales sa fure startul :) pe 21 noiembrie, a dus practic la decalarea acestui eveniment in Romania.
    Altfel, este un lucru bun, acum ne putem concentra pe extern.

      (Citează)

  9. Acum ceva ani am facut niste comenzi pe Eastbay.com si a trebuit sa platesc vama si TVA cand am ridicat coletele de la posta. Stiu ca pentru UE nu se plateste nimic, pentru USA s-a schimbat ceva?

      (Citează)

  10. Au avut destul de multe oferte interesante:
    – periute de dinti Oral-B powered by Braun, cam toate modelele lor
    – aparate de ras Braun, diverse modele, game diferite de preturi
    – SSD-uri Crucial MX100 de 256 si 512 Gb, Transcend, Samsung
    – multifunctionale si imprimante Epson, HP, Lexmark
    – camere foto SONY, destule modele, inclusiv A5000, A5100 si A6000
    – obiective Tamron, Sigma, pentru Canon si Nikon
    – tableta Nexus 9, Dell Pro 8 si alte modele
    – routere Linksys, Netgear si TP-Link

    Au avut destul de multe produse, interesante, preturi mai bune decat in Romania.

    Cyber Monday va fi dedicat IT-ul si sper sa gasesc un router Linksys cu AC la pret bun

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus