un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 31 octombrie 2014

31 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

  5 comentarii

 1. Imi tot amintesc cum imi zicea Profirescu la DCE ca 65 de nanometri e limita fizica la care se pot face tranzistorii ca sa nu se arda.

    (Citează)

 2. ai idee de unde pot cumpăra un cub Rubik bun ? pana acum am găsit doar chinezarii

    (Citează)

 3. @marius2: nu, am căutat și eu. Găsești chestii profi pe Amazon și alte site-uri de profil din străinătate, dar te va costa transportul.

  Alternativ, ia legătura cu cei pasionați de speedcubing, sigur au forumuri/site-uri/pagini de facebook și întreabă-i.

    (Citează)

 4. @add: și acum vreo sută de ani se zicea că s-a inventat tot ce era de inventat în tehnologie.

    (Citează)

 5. Un cub bun gasesti pe siteul Genios. Se livreaza din Bucuresti. Toate cuburile sunt profesioniste, te poti apuca de rezolvat imediat dupa ce ai intrat pe siteul de la finalul clipului si ai invatat cate ceva.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus