un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 octombrie 2014

30 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

  5 comentarii

 1. Yay, gunoiPhone si la noi! Nu mai aveam pe ce sa arunc banii, bine ca ne-au salvat banii care altfel ar fi ajuns economii.
  Iti dai seama ca pana la Black Friday nu mai cumpar nimic, da? Mai ales ca fiind client gold la PC Garage vad stocurile si daca un produs care ma interesaza are brusc 73 de bucati pe stoc sau altul are 131 dintr-o data, e clar ca urmeaza Black Friday la ele :D

    (Citează)

  • @Gaelex: da, mișto treaba, daaar cu condiția să le introducă în stoc în sistemul clasic. De alte promoții așa s-a întâmplat?

     (Citează)

 2. Anul trecut asa a fost, este probabil prea multa munca sa le ascunda pe unele si pe altele sa le lase la vedere. Si oricum nu cred ca exista vreun magazin care sa isi permita sa stea o luna de zile cu marfa ascunsa si sa nu vanda nimic pentru ca asteapta black friday.

    (Citează)

  • @Gaelex: am văzut mai multe variante.

   Unele magazine delistează niște produse înainte de BF și le listează când încep ofertele.

   Altele aduc produse special pentru asta. Mai ales la laptopuri, electrocasnice și altele, poate că nici nu-l ai în oferta până atunci, dar vine importatorul și zice “îti pot aduce 2000 de bucăți X, le vrei?”. Și le listezi doar de Black Friday, iar dacă mai rămâne ceva le dai de Crăciun.

     (Citează)

 3. Mai ales ca fiind client gold la PC Garage

  De fapt client glod, ca nu iti ofera nimic in statusul ala in afara de vizualizarea stocurilor, care nu e nici aia cinstita – conecteaza-te cu un cont Silver si o sa vezi alte cantitati la aceleasi produse, desi statusul Silver promite vizualizarea cantitatii de produse pana la ultimul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus