un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 13 octombrie 2014

13 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Iată câteva lucruri interesante de peste weekend.

 • Facebook lucrează la o aplicație care să te facă anonim. E ceva mai complex decât sună, adică este gândită pentru discuții unde vrei să fii anonim, dar nu ca să înjuri – Facebook știe cine ești și, dacă un site te blochează, Facebook le va respecta decizia și nu te va lăsa acolo nici anonim.

Dați-le celor din echipa României din cursa Porsche un like, și acestea le aduc puncte în clasament și este ultima zi de concurs. Sunt pe locul 1 și vor să-l păstreze până la final!

  5 comentarii

 1. Legat de Star Citizen, poți cumpăra un game pack care îți dă acces la Arena Commander.

    (Citează)

 2. Stilul de la ‘mouseover’ pe link-uri e FOARTE enervant. Cel mai misto e cand ai doua link-uri la distanta mica una de alta (diferenta de un cuvant) cum era intr-un articol de sapt. trecuta. Sa vezi ce “efecte speciale” sunt atunci!

    (Citează)

 3. Salut Radu, vezi ca ai o greseala: “după ce am declarat insolvența”

    (Citează)

 4. @Florinake: dar ce efect ai la mouseover?

    (Citează)

 5. Acum nu mai am, dar se facea ‘bold’, crestea astfel dimensiunea caracterelor, si se deplasau cuvintele in pagina. Cand erau doua link-uri apropiate, cand se deplasa primul link, maus-ul nimerea pe al doilea, si … efect in cascada :D

  acum vad ca nu se mai bolduieste :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus