un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stenogramele lovesc iarăși – Ponta, Băsescu și 27 de milioane

21 Oct 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Lăsând la o parte cazul împotriva lui Hrebenciuc, cele mai interesante stenograme ale interceptărilor sunt următoarele:

Sova DAN: In legatura cu epoca post Victor, toata lumea cu care am vorbit, toata lumea merge cu mine. Nu il vor pe Liviu in primul rand.
HREBENCIUC VIOREL: Asta este problema.
Sova DAN: Este negativ.
HREBENCIUC VIOREL: Boss, pentru mine, cum sa-ti spun tie, sa nu fie Liviu! in rest, nu am o problema, practic si normal ca ma focusez pe tine, stii. Este si Vali Zgonea…
Sova DAN: Dar ce facem cu Vali?
(…)
HREBENCIUC VIOREL: Hai sa-ti spun o chestiune: o sa fii presedinte, o sa ai – pe astia pe care sunt nu te poti baza pe toti, ca nu poti lucra cu Vanghelie sa intrebi: Ba, pe cine pun la guvern? Ca el vine cu nu stiu cine. Nu stiu daca ma intelegi. Deci aici tu ai o problema. Dar cat de cat trebuie stiut un lucru – sunt ministere in care chiar trebuie sa mergi cu tehnocrati, nu o sa ai ce sa faci, boss.

Asta arată că Hrebenciuc îi promitea lui Șova șefia partidului PSD în epoca post-Ponta, în detrimentul lui Dragnea sau Zgonea. Acum l-au luat cei doi la ochi pe Șova, e scandal mare în PSD. Observați și cum se lucrează în partid – sunt ministere la care pur și simplu nu poți să pui pe cine are pile la tine, ci uneori trebuie să mergi cu tehnocrați.

Acum partea și mai interesantă, o discuție între Hrebe și Dumitru Iliescu, un fost șef SPP cu relații, despre un angajat al DNA care le lucrează cazurile:

VIOREL HREBENCIUC: In sfarsit, nu conteaza!
ILIESCU DUMITRU: si a venit cu informatia asta, stia si de Ponta, si de toti. stia cine are dosare, stia de cei special urmariti s.a.m.d.
VIOREL HREBENCIUC: Da.
ILIESCU DUMITRU: stia de Basescu, de 27 de milioane, ca a stabilit un plan pentru anul asta si mandatele pe care sa le ia.

Știa și de Ponta, știa și de Băsescu? Și ce 27 de milioane despre Băsescu? Lei sau euro?

Citiți-le pe toate aici, vă faceți o idee despre cum se vorbește despre bani și influență în timp ce la televizor toți plâng doar de dragul pensionarilor și al săracilor din țară.

    5 comentarii

  1. Ne e frica sa mai vorbim la telefon de teama DNA-ului, boss…

      (Citează)

  2. deci ce-i cu cele 27 de milioane ?

      (Citează)

  3. Radule….nu mă pot abține: cred că Hrebenciuc se strângea de oo ca să nu râdă când îi promitea lui Şova președenția partidului!
    Şova-i prea prost ca să-şi dea seama ca era doar “mâna care scoatea castanele din foc”!

      (Citează)

  4. Vrem mai multe stenograme si complete sa fie :)
    La ce tara de rahat avem nu stiu la ce ne ajuta treaba asta.
    E bine sa iasa la lumina cacaturile astea, ca macar astia care mai gandesc un pic in Romania asta sa stie la cine “sa apeleze” pentru: legi drepte, aplicarea lor, locuri de munca, pensii decente, autostrazi, etc.

      (Citează)

  5. Numai cei slabi în finanțe discută în lei. Restul se știe: €, fără TVA sau alte taxe :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus