un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oferte la Pizza Hut

20 Oct 2014  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Am mâncat 3 pizza în 3 zile.

Până la final de octombrie, în restaurantele Pizza Hut orice pizza mică are prețul de 10 lei, ofertă aniversară (și apoi încep altele). Am fost sâmbătă și am luat 4 pizza… în 2 persoane.

pizza_hut_oferta

Pizza Hut Delivery, însă, are altă ofertă până la finalul lunii: o pizza de 30 cm cu două ingrediente la alegere costă doar 19 lei. Pe principiul “cu așa ofertă nu trebuie să o mai împarți cu nimeni”, cei de la Pizza Hut mi-au făcut cadou și farfurie cu mesaj.
pizza_hut_delivery_1pizza_hut_delivery_2

    13 comentarii

  1. Pana la urma ma poate lamuri si pe mine cineva de ce pizza de la PHD n-are nici o treaba cu pizza de la Pizza Hut? Am dilema asta de cand a aparut PHD…

      (Citează)

    • Habar n-am, o fi o strategie de marketing să aibă oferte și rețete diferite, ca să nu fie chiar același lucru la livrare ca în restaurant. Fiecare parte cu experiența lui.

      Altfel, au aceeași firmă în spate.

        (Citează)

  2. Intotdeauna va fi diferenta intre o pizza (coca inclusa) facuta pe loc la restaurant si chiar se fac pe loc, si pizele congelare (din cauza volumului mare pe comenzi pe care trebuie sa le onoreze) incalzite repede si puse in cutie. Este si normal si nu e vre-un secret de stat.

    Alte pizzerii mai de “cartier” prepare fresh pana si pizele de comanda, dar in momentul in care ajungi la un volum foarte mare trebuie sa inventezi metode (necostisitoare ca asta inseamna business) prin care sa onorezi toate comenzile rapid.

      (Citează)

  3. @adrian: lol, n-ai sa vezi tu vreodata blat proaspat din aluat la pizza hut, tot congelate sunt si in restaurant

      (Citează)

  4. Oferta Pizza Hut este cam slabuta, la 25 de lei am Pizza Dominium XXL livrata la birou, cu tot cu sos de rosii.

      (Citează)

  5. Noroc cu promotiile astea mai savurez si eu o pizza smechera. Daca nu, in regim de student, homemade. :))

      (Citează)

  6. Daca si pizza hut fac pizza….

      (Citează)

  7. Am gustat Pizza Hut în vreo 4 locații diferite prin lume, mai mult de nevoie și grabă. Eu unul îi evit complet, nu mi se pare că au ceva care să aducă a pizza. Pizza începe de la blat de care respectivii mi se pare că habar nu au.

    E un fel de “vin de pe acoperiș” comparat cu orice vin care nu e “din pastilă” …

      (Citează)

  8. Acu’ cativa ani eram mare fan phd. Am citit articolul si am zis sa bag si io o margherita de-aia cu 2 topinguri. Am mai bagat si o quesadilla ca sa se faca de comanda minima (30lei). Blatul subtire cat o foaie de hartie. Ma jur, io n-am vazut in viata mea un blat de pizza in halul acela. La fel si quesadilla. Per total, pizza naspa si overpriced.

      (Citează)

  9. Pizza Hut este buna , dar scumpa (cand nu e promotie)
    PHD mie personal nu mi-a placut niciodata si dupa vreo 3-4 comenzi … am schimbat furnizorul de pizza.
    Dominos si Dominium mi se par muult mai bune . Daca o iei din magazin la primul preturile sunt de foarte mult timp 10 / 20 / 30 ceea ce e mai bine decat decent .
    As putea sa jur ca nici o pizzerie mare din Bucuresti cu livrare nu face pizza congelata ! Eu asa stiam – ca blatul este tinut la rece – asta este cu totul altceva
    – aluatul este răcit, se fixeaza grasimile din aluat si il face mai ușor să se ruleze , fără să se rupa , iar granulele de amidon absorb apa, ceea ce face aluatul mai lipit , îmbunătățind textura .

      (Citează)

  10. cei de la dominos chiar fac misto intr-o reclama de aluatul CONGELAT al celor de la pizza hut… eu cred ca isi luau mari despagubiri cei de la ph daca nu era asa, tu ce zici?
    http://www.huffingtonpost.com/2012/10/01/dominos-pan-pizza_n_1928853.html

      (Citează)

  11. si daca e cineva interesat si de proces in sine, cam asta e urmatorul:
    “Pan dough, it arrives frozen so it is put into pans – defrosts – proofs and then retards. We have a machine called an ADPR for this task. The A stands for automatic and well the rest I’m sure you can work out. Panning dough basically involves putting 11g of oil in the bottom, putting a frozen disc in, twisting it to remove any air bubbles and then 2 times round with spray release. Spray release is a glorified oil. We use trolleys to put the dough on. Each trolley can hold either 180 or 240 pizzas depending on how busy we are. We have 7 trolleys so can effectively have 1680 pizzas but we never do as the system isn’t designed for that. We have a large quantity of pans and seperators. These are Pizza Hut branded (with the old Pizza Hut logo, not because we’re old but they still make them with this logo).”

      (Citează)

  12. Buna ziua,

    Ne bucuram ca sunteti curiosi legat de retetele Pizza Hut si Pizza Hut Delivery. In ambele cazuri, blatul este pregatit in fiecare zi in restaurantele noastre folosind ingrediente proaspete. Produsele celor doua branduri sunt similare, iar diferenta consta in faptul ca pizza de la Pizza Hut Delivery are blatul adaptat conditiilor de livrare, pentru a-si pastra fragezimea o perioada mai mare, in timp ce pizza din restaurantele Pizza Hut poate fi servita imediat ce a fost scoasa din cuptor.

    Asteptam in continuare intrebarile voastre pe paginile de Facebook.
    O zi frumoasa si va asteptam la o pizza! :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus