un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diseară, eMAG, reduceri

31 Oct 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

eMAG nu ratează ocazia de a face reduceri de Halloween și le face… a doua zi. Adică în această seară, zice bannerul misterios de pe site-ul lor, care anunță și un premiu mare, un BMW.

Este practic o nouă ediție a campaniei de anul trecut, când eMAG a “inventat” reducerile de Halloween și a dat premiu tot un BMW, ba chiar cu același slogan “câștigă un premiu de-ți vine să mori”. Anul trecut vânzarea a început la ora 20, dar v-aș sfătui să fiți pe recepție încă de la 18-19.

Dacă citiți cu atenție în josul paginii ce anunță treaba asta veți vedea că “De pe același user se poate comanda doar câte un produs (o singura bucata) de același model”, iar sfatul meu suplimentar este să fiți deja logați în cont și să aveți toate datele completate acolo, ca să dați direct comenzi.

feat_emag_halloween

  2 comentarii

 1. Care e sistemul?

    (Citează)

 2. de ce zici a 2a zi? nu e asta seara?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus