un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG lansează categoria Home & Deco, lucrează la aplicații Android și iOS pentru magazin

11 Sep 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

eMAG a anunțat astăzi lansarea unei noi categorii Home & Deco pe site, unde puteți găsi veselă, ustensile și vase de gătit, pilote și lenjerii de pat, decorațiuni, mobilier, scule și articole de grădinărit.

Mă așteptam să o văd ca pe o categorie separată, așa cum supermarket eMAG este un buton distinct acolo în meniu, dar produsele par să fie grupate sub categoria Casă, grădină și petshop, unde au apărut subcategorii noi și multe articole la vânzare.

Comunicatul primit vorbește despre peste 1.500 de articole livrabile din stocul propriu, iar transportul rămâne gratuit la comenzi mai mari de 90 de lei, un avantaj mare atunci când nu vrei să cari tu un sac întreg de detergent sau scaune de bucătărie. Să sperăm că firmele de curierat se vor purta cum trebuie cu toate acele seturi Luminarc sau carafe de whisky.

Acum rămâne să așteptăm lansarea secțiunii Fashion.

home_deco_emag


O chestie neconumicată oficial, dar observată de mine în secțiunea Angajări este că se lucrează la aplicații de Android și iOS pentru magazinul online și angajează echipă de dezvoltare și un fel de project manager pentru ele.

Personal consider că un magazin are nevoie de un site mobil bine pus la punct, nu o aplicația dependentă de un sistem de operare de o anumită versiune. De pe telefon se face în principal “impulse shopping” sau măcar te informezi rapid despre prețuri sau program de lucru, iar nici o acțiune de impuls n-a pornit întâi cu un “stai să instalezi aplicația…”.

Dar poate că știu ei mai bine ce fac. Poate că aplicația va permite o interfață mai bună cu partea de supermarket sau cu viitoarea secțiune fashion a magazinului. Rămâne de văzut.

Găsiți job-urile în secțiunea Angajări, dacă nu le-or fi ocupat deja.

feat_emag_angajari_android

Am văzut o dată pe cineva dând un link de afiliere către secțiunea de angajări a site-ului. Că na, aplici la un job acolo, dar poate cumperi și un aragaz și-i dai 3%.

  3 comentarii

 1. Versiunea de mobil a saitului este utilizabila, am dat comenzi de pe ecranul meu de 3.2 inch :) Dar am remarcat in ultimii 2 ani ca de Black Friday o puneau offline. S-ar putea ca o aplicatie dedicata sa ajute in astfel de situatii.

    (Citează)

 2. Deci ai răspuns şi la sondajul de sâmbătă :)

    (Citează)

 3. Poate primește 3% din salariul celui angajat

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus