un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

O șopârlă

29 Aug 2014  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Șopârla asta stătea la soare pe un gard viu în cimitirul de pe deal din Sighișoara. Ne-am speriat reciproc. Un crop detaliat arată ce model complicat de solzi are.
soparla_mare

soparla_detaliu

  8 comentarii

 1. suspicious lizard. knows you’ve done something wrong, just doesen’t know what :)

    (Citează)

 2. Doru Panaitescu ar fi tare entuziasmat sa vada poza asta :)

    (Citează)

 3. Un link la o variantă 1920 x 1080 ? :D

    (Citează)

 4. Daca nu as avea o fobie pentru serpi cu siguranta apreciam fotografia.

    (Citează)

 5. @acsel: ia originalul http://imgur.com/eGssuAn

    (Citează)

 6. Ce camera ai Radu? :))

    (Citează)

 7. @nwradu: Mersic!

    (Citează)

 8. Da, Stefan, ai dreptate. Sunt entuziasmat pentru ca printre picaturi, mai vad si pusee de normalitate (adica bloggeri care mai scriu din cand in cand si despre natura, fauna si biodiversitate). Radu, ai fotografiat o femela de Lacerta agilis (soparla de camp). Daca vei caut ape net vei gasi mai multe informatii despre aceasta specie inofensiva.

  Luci: facem si noi diferenta dintre serpi si soparle? Eu o fac. Tu?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus