un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Politicieni nebuni au și alții, chiar mai mari ca ai noștri

30 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ca să nu credeți că doar românii au parte de candidați nebuni, urmăriți secvența de mai jos de la Colbert. Un candidat american și-a schimbat numele din Scott Fistler în “Cesar Chavez” doar pentru a câștiga într-un district cu mulți hispanici.

Ar putea încerca niște candidați de la noi să-și schimbe numele în Ion Iliescu, poate că așa vor avea succes.

Clipul original este aici.

  6 comentarii

 1. Cred ca ar avea mari sanse de succes pe aici daca si-ar schimba numele in Ceausescu… ca si-asa il plang multi pe raposatul.

    (Citează)

 2. Si primarul Piedone si-a trecut in buletin supranumele.

    (Citează)

 3. @alunelul

  Se spune “SUPERnumele” cand e vorba de primarul sectorului nwradian.

    (Citează)

 4. Macar pe Căcărău il chema Căcărău!

  In schimb tipul asta e tare de tot. :))

    (Citează)

 5. Din câte mi-aduc aminte, Piedone era o poreclă gen “Talpă Lungă” sau “Platfus”.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus