un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC produce din nou tablete Android

23 Jul 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

nexus_7_2013_02Zvonurile sunt că următoarea tabletă Nexus va fi produsă de HTC.

Acum, singurul element dubios este numele, Nexus 9. Asta sugerează un ecran de 9 inchi, iar până acum seria Nexus cuprindea tabletele de 7 inchi (produse de Asus) și de 10 inchi (produse de Samsung). Nu știm încă dacă gama se consolidează în jurul unei singure tablete de 9 inchi sau dacă HTC ia doar locul Samsung pentru tablete mari și poate Asus va continua seria de 7 inchi, care a avut mare succes.

Mashable vorbește și despre alte două tablete produse de HTC, T7 și T12, probabil nume de cod pentru modele de 7 și respectiv 12 inchi. Eu unul n-am înțeles niciodată tabletele de 12 inchi, dar poate că știe HTC ce face.

Apropo de seria Nexus, eMAG vinde prima tabletă Nexus 7, cea din 2012, cu 599 lei, preț la care este mai bună decât multe dintre tabletele “românești” de aceeași valoare sau una chiar mai mică. Iar pentru Nexus 7 2013, îndreptați-vă către PC Garage, unde varianta wifi-only de 16 GB costă 898 lei, iar una LTE cu 32 GB stocare costă 1.357 lei.

Apropo, am de vânzare un Nexus 7 2013 wifi-only de 16 GB, sigilat, fără garanție, cu 800 lei, dacă e cineva interesat.

sursa: Mashable.

  1 comentariu

 1. HTC a facut tablete scumpe si proaste rau cu brandul sau si n-au vandut mai deloc cred. Cu brandul Nexus, s-ar putea sa ii puna Google pe calea cea buna.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus