un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Film viitor: Dracula Untold

12 Jul 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Hollywood-ul va face un film despre cum Vlad Țepeș a devenit Dracula, vampirul însetat de sânge, pentru a-și salva țara sau măcar gagica. Dracula Untold apare în octombrie 2014. Nu-i prevăd un mare succes, în ciuda bugetului de 100 de milioane.

Actorul principal, Luke Evans, pare însă foarte potrivit pentru astfel de roluri, iar dacă vă uitați cu atenție la trailer veți recunoaște și un actor din Game of Thrones pe acolo.

    9 comentarii

  1. me like

      (Citează)

  2. Demential trailer-ul mai ales spre final. Sper sa nu dezamageasca. In ultima perioada am fost dezamagit de unele filme care aveau trailer super misto.

      (Citează)

  3. Toate filmele au trailere “super misto”.

      (Citează)

  4. @GabrieG, uneori le mai miros si nu mai imi pierd vremea. Alteori nu.

      (Citează)

  5. Vampirul care-l transforma pe Vlad e Tywin Lannister.*spoiler* Dupa ce l-a omorât Tyrion se transforma in vampir :)))

      (Citează)

  6. Mi se pare noua perspectiva asta, pentru un film relaxant si fara pretentii va fi destul de reusit. Sper sa nu bage si cu 3D, ca mi s-a acrit de atata 3D, vreau sa pot sa vad un film relaxat, fara 2 perechi de ocelari.

      (Citează)

  7. Trailerul este tare, abia astept sa il vad :X

      (Citează)

  8. Din trailer, se pare ca filmul va avea cate putin din Game of thrones si Hobbit-ul, sper ca treilerul sa nu contina toate fazele tari.

      (Citează)

  9. Versiunea finala aparut deja pe torente!
    Hackerii romani au turnat filmul, l-au proiectat intr-un cinematograf si-au reusit sa-l filmeze cu camera ascunsa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus