un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De unde să sari ca un nebun în apă

27 Jul 2014  ·

TURISM  ·

4 comentarii

azore_sao_miguel_26V-am spus în articolul despre insula Sao Miguel că în dreptul satului Vila Franca do Campo se află o mică insuliță cu același nume. Nu se vede foarte bine în fotografiile mele, dar lângă această insulă circulară se află și un monolit de piatră, separat de insulă, unde se organizează o etapă din concursul mondial Red Bull Cliff Diving.

Adică te urci la înălțime pe o stâncă și sari de acolo în apă, un sport aș spune tipic din rândul celor sponsorizate de Red Bull.

Iată cum arată urcarea până la platforma pentru sărituri.
red_bull_cliff_diving_azore

Mie mi s-a făcut rău de înălțime doar uitându-mă la fotografie. Nu că n-aș sări de la acea înălțime în ocean, dar nici măcar n-aș urca până sus pe acele trepte. Mai multe despre competiție găsiți pe Facebook și pe site-ul redbullcliffdiving.com

  4 comentarii

 1. Imaginile sunt foarte frumoase însă nu cred că există ceva pe lumea asta care să mă determine să sar de acolo de bună voie.

    (Citează)

 2. Saritura, ca saritura, dar imaginea este superba!

    (Citează)

 3. Cateodata imi imaginez cum ar fi sa sar de pe o stanca de genul, sa sar cu parasuta, dar imediat imi aduc aminte de frica generata de un tobogan de genul kamikaze dintr-un parc acvatic de la noi…si-mi trece :))

    (Citează)

 4. Am locuit in Sao Miguel aproximativ 3 ani si jumatate . Mergeam la plaja in acel loc.consider Sao Miguel si implicit ILHEU cel mai frumos loc de pe pamant.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus