un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pronosticurile mele pentru optimi

28 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

S-au terminat meciurile din grupe și din această seară încep patru zile de meciuri de optimi, câte 2 pe zi, ora 19 și apoi ora 23.

Au fost meciuri cu multe surprize și din păcate multe echipe europene bune au fost eliminate. Parcă s-a dus jumătate din farmecul campionatului fără Spania și Italia (chit că aceștia nu aveau oricum vreun joc spectaculos). Oarecum și mai îngrijorător este că nici o echipă nu m-a convins că este mult mai bună decât altele. Olanda s-a chinuit cu Australia, Brazilia cu Mexic, Argentina cu Iranul, Germania cu Ghana. Totuși, cred că acestea patru, plus francezii, au cele mai mari șanse de a ajunge în finală.

La Fantasy pe site-ul oficial FIFA am 267 de puncte, sunt locul 9 în liga de 40 făcută cu cititorii blogului. Nu uitați să vă modificați echipele înainte de startul primului meci.

Iată pronosticurile mele:

  • Brazilia vs Chile 1
  • Columbia vs Uruguay 1
  • Olanda vs Mexic 1
  • Costa Rica vs Grecia 1
  • Franța vs Nigeria 1
  • Germania vs Algeria 1
  • Argentina vs Elveția 1
  • Belgia vs SUA 1

Zici că am dat copy-paste la 1, nu? De cele marcate cu italic nu sunt foarte sigur, columbienii și uruguayiștii mi se pare cam la fel, așa că meciul ar putea merge oricum; similar și pentru Costa Rica vs Grecia.

Vedem peste 4 zile.

    5 comentarii

  1. Ce sunt aia uruguayiști ???

      (Citează)

  2. cred ca e uruguayeni. La Belgia SUA 2, in rest 1.

      (Citează)

  3. Merg și eu pe mâna Statelor Unite și categoric Grecia nu va pune nici o piedică echipei din Costa Rica.
    Mi-ar plăcea enorm să câștige Columbia doar ca să scăpăm de bășinoșii ăia de uruguayeni plini de ferplei care îi trăgeau în sus tricoul lui Chiellini și apoi amenințau cu boicotul doar pentru că n-au pus botniță animalului ăluia.

    Și per total eu am zis de la bun început Germania – Olanda finală și o să fie show acolo.

      (Citează)

  4. Franța vs Nigeria 1
    Germania vs Algeria 1
    Argentina vs Elveția 1
    Belgia vs SUA 1

      (Citează)

  5. Finala Columbia-Belgia foarte probabila… Eu nu ma mai uit…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus