un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul iPhone pare cam urât

12 Jun 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Dacă acesta din dreapta este următorul iPhone 6 de 4,7 inchi, e cam urâțel cu dungile acelea albe pe spate. Observați și că au mutat butonul On/Off pe lateral, ca la Samsung (șoc!).

iphone_6_2iphone_6_1

Foxconn a anunțat la începutul lunii că va fabrica două variante, 4,7 și 5,5 inchi, așa că s-ar putea să avem parte de unul și mai mare de atât, după cum spuneau zvonurile. Un comunicat de presă primit de presa internațională nu se știe exact de unde spune cele de mai jos.

Foxconn to Land 5.5-inch iPhone Orders

5.5 and 4.7 inch iPhone will be manufactured by Foxconn in 2014

MUMBAI, India – June 2, 2014

Foxconn, world’s leading manufacturer of computer components and systems, is going to manufacture both 5.5-inch and 4.7-inch iPhone in 2014.

According the sources, Foxconn will supply 70% of the 4.7-inch iPhone shipments for 2015. The 4- and 4.7-inch iPhones will be the main sales force of Apple for 2014. Foxconn’s plants in Zhengzhou, China are expected to start supplying the 4.7-inch model in July and start manufacturing the 5.5-inch one in August.

Observați că se vorbește de un model de 4 și de 4,7 inchi, plus ulterior unul de 5,5 inchi. Data lansării pare a fi tot septembrie-octombrie.

sursa: GSMarena și BGR.

    7 comentarii

  1. Daca ala e noul iPhone, inseamna ca au facut cativa pasi inapoi in privinta design-ului .

      (Citează)

  2. Foxconn companie chinezeasca da un comunicat de presa din oras indian? Nu e prea evident ca e o tampenie fabricata?

      (Citează)

  3. Daca e adevararul iPhone 6 – e clar cel mai urat iPhone de pana acum

      (Citează)

  4. Urat esti tu si cu LG-ul tau, iPhone nu poate sa fie decat foarte, extrem de, cel mai frumos.

      (Citează)

  5. dungile alea 2 nu sunt patentate de htc? :)

      (Citează)

  6. Fals sau original e frumos….ca si design, meniul insa nu mi-a placut niciodata.

      (Citează)

  7. Hai frate, cum sa patentezi doua dungi ?!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus