un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocurile Blizzard pentru PC au reduceri mari

1 Jun 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Blizzard a anunțat recent că va vinde, pentru o perioadă limitată, principalele lor jocuri la un preț excelent în România prin eMAG și Altex, reducerile fiind de 40-60%. Nu știu cât va ține oferta, dar prețurile sunt foarte bune, însă sunt valabile numai pentru variantele de PC.

Starcraft II costă de exemplu 59 de lei, redus de la 149 lei. Diablo 3 este 89 lei, iar reduceri sunt și la Collector’s Edition. World of Warcraft Battlechest (include jocul și trei expansion-uri) costă 29 de lei, iar Mists of Pandaria 39 de lei.

Din păcate, atât Altex cât și eMAG parcă s-au vorbit să nu includă jocurile cum trebuie în site-urile lor. O filtrare după jocuri Blizzard pe eMAG nu-ți arată Starcraft și nici Diablo III ediția de bază, iar pe Altex vezi doar vreo 3 jocuri din toate cele produse de Blizzard. Așa că vă recomand să folosiți funcțiile de search din fiecare site și să căutați pe rând jocurile.

    7 comentarii

  1. Radu ai idee daca le pot comanda din italia si lasa adresa unui prieten din romania sa le ridice el?

      (Citează)

  2. Battlefield 3 si Plants vs Zombies gratuite pe Origin si inca cateva la mine in link.

      (Citează)

  3. @cartus: mersi

      (Citează)

  4. @Radu : Nu ma ocup de site, eu le vand direct de la raft :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus