un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri excelente la prețuri mici: au început reducerile de vară pe Steam

20 Jun 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

A început o perioadă de reduceri pe Steam pentru diverse jocuri. Ține până pe 30 iunie, dar oferte bune apar și dispar constant și jocurile se schimbă, așa că dacă vă place vreuna cumpărați-o pe loc.

În acest moment vă pot recomanda următoarele:

FarCry 3 – 4,99 euro
Un joc excelent, cu grafică bună, multe arme și o lume deschisă în care poți aborda misiunile în diverse moduri. Cel mai mult mi-a plăcut să cuceresc diverse baze nedetectat.

X-Com: Enemy Unknown – 4,99 euro
Seria X-Com am jucat-o mult în copilărie. Acest joc nou s-a lansat cu mare tam-tam anul trecut și în general este privit ca fiind bun. De dragul altor vremuri, o să-l cumpăr și eu.

The Witcher 2 – 3,99 euro
Nu cunosc seria, dar jocul este foarte popular și la acești bani este practic de pomană.

Verificați periodic site-ul store.steampowered.com

Săptămâna viitoare scriu un review la Watch Dogs și voi avea și un concurs cu acea ocazie.

    4 comentarii

  1. Am luat witcher 2, cand aparuse aveam o pocnitoare de placa video si nu imi mergea.

      (Citează)

  2. Daca ti-a placut X-Com atunci mai bine ai lua XCOM: Complete care contine si expansionul (XCOM: Enemy Within).

      (Citează)

  3. Sunt foarte multe reduceri la mai multe titluri, trebuie doar sa le cautati. Euro Truck Simulator 2 e redus la 2,99 euro, un pret foarte bun.

      (Citează)

  4. Stai cu ochii si pe chestii indie: Amnesia, Plague si Hotline Miami sunt la fel de bune daca nu peste multe chestii scoase de studiourile mari cu pret cat o gogoasa 1/2 e.

    Witcher 2 e foarte bun, nu stiu cum e primul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus