un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Conectarea autostrăzii A3 la București se amână din nou

11 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Șova, CNADNR-ul și întreg Guvernul sunt atât de competenți încât cei 6,5 km care ar uni autostrada A3 Ploiești de București sunt de neconstruit. CNADNR se pregătește să rezilieze contractul cu cei care construiau respectiva porțiune pentru că n-au mai făcut nimic.

E drept că nici statul n-a avut finanțare pentru respectiva porțiune, dar ce spune asta despre guvernul nostru? Sunt 6,5 kilometri de autostradă începuți în 2012 și amânați deja pentru 2015, dar după această reziliere probabil că ne putem aștepta la un 2016-2018. 6,5 kilometri!

Vă dați seama cât tupeu mârlănesc au avut Ponta & company când spuneau cu seninătate că este necesară scumpirea combustibililor, dar că noua acciză va asigura finanțare pentru autostrăzi, în timp ce ei nu sunt în stare să supravegheze că o firmă construiește 6,5 km de autostradă lângă capitală? Sigur, acciza curge și acum; momentan s-a dovedit o soluție proastă, generând de fapt scăderea încasărilor, dar m-ar mira să o scoată cineva.

Și ei ne spun de autostrăzi prin munți și noi visăm la ele…

sursa: Digi24

    11 comentarii

  1. Tu i-ai votat, ba.

      (Citează)

  2. @nwradu și mai nasol :(

      (Citează)

  3. ai vrut sa te faci mosier la Oltchim :D

      (Citează)

  4. Pentru scaderea incasarilor generata de acciza suplimentara la carburanti guvernul are deja pregatita solutia: se v-a pune inca o acciza de vreo 10 eurocenti care sa compenseze scaderea incasarilor.

      (Citează)

  5. AdiM: Propun acciza pe cratime puse aiurea.

      (Citează)

  6. He he… cine ar fi crezut? :D
    Nu stiu daca aveti in lista de amici de fb oameni din PDS (nu ca altii ar fi mai buni), eu am niste fosti colegi de scoala, unii cu functii. E incredibil nivelul de nerusinare pe care il afiseaza, demagogia si nesimtirea… Inutil sa mai spun ca orice discutie cu argumente este din start o cauza pierduta.

      (Citează)

  7. ” Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita” si noi romanii nu facem exceptie de la regula.

      (Citează)

  8. O sa fiu contra-fluxului.

    Acesta e un lucru bun. Daca versi A3 in Soseaua Petricani o sa curga sange acolo.

    Pentru cine nu crede, sa plece dimineata dinspre estulul Bucurestiului (Titan, Pantelimon, Colentina) si sa mearga la lucru, de exemplu in platforma Pipera. Si sa faca asta si la intoarcere, dupa ora 16. Si sa vada cum este.

    Apoi sa isi imagineze cum e sa fie si un nod mare in Petricani, unde autostrada se varsa. Se varsa in ce? Tot traficul se varsa in doua strazi inghesuita ca vai de ele, cu o banda pe sens: Doamna Ghica si Lacul Tei. Strazi care NU POT SA FIE LARGITE, din cauza blocurilor.

    E mai bina sa ramana A3 acolo unde este si fiecare sa se distribuie fortat de centura si sa intre pe unde are treaba in Bucuresti. Sunt intrari in Baneasca, Pipera Tunari, Soseaua Andronache, Soseaua Colentina.

    Mai degraba ar face eforturi sa termine soseaua de centura pe doua benzi peste tot in jurul Bucurestiului.

    O autostrada trebuie musai cumplata la un bulevard cu 4-6 benzi. Cum sunt A1 si A2.

      (Citează)

  9. Ce?! Astepta cineva autostrazi?! :)) Sa fim seriosi astia nu sunt in stare sa mentina, dar sa faca ceva nou…

      (Citează)

  10. @silicon_v sa stii ca str Dna Ghica ar putea fi largita daca s-ar desfiinta parcarile. Iar pt oamenii care nu ar mai avea unde sa parcheze, sa se construiasca parcari subterane, sau parcari multinivel. Ca in occident ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus