un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Carrefour Online oferă livrare gratuită până pe 15 iunie

13 Jun 2014  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

N-am comandat niciodată online de la un hipermarket (mie îmi place să mă învârt pe acolo pe la rafturi, să văd ce mai e nou, să aleg cu mână mea carnea și legumele), dar poate voi doriți să profitați de oferta Carrefour Online care până pe 15 iunie oferă livrare gratuită.

Taxa de livrare la care se renunță în această perioadă nu-i uriașă, uzual te-ar costa doar 15 lei și trebuie să faci cumpărături de minim 150 de lei. Practic este o reducere de maxim 10%, dar cu 15 lei mai iei un six-pack de bere sau o cafea, ceea ce nu-i rău.

Eu v-aș sfătui să apelați la serviciile de livrare la domiciliu oferite de toate hipermarketurile mari (Carrefour Online, Cora Drive) pentru produse grele, pe care nu vreți să le cărați voi nici măcar din parcare până sus în casă. Luați câteva baxuri de apă, bere, un detergent mare șamd. Carnea, legumele sau fructele prefer să le aleg cu mâna mea, chiar dacă asta înseamnă un drum până acolo.

Nu uitați că în curând și eMAG va începe vânzarea de alimente. Să vedem atunci cum se schimbă piața.

Apropo de Carrefour, cred că-i a 10-a oară când vreau să cumpăr pateuri congelate de la ei și nu pot din simplul motiv că nu știu de care sunt. Vezi niște pateuri și deasupra lor sunt trei etichete diferite, de nu știi ce cumperi. Nu pot fi identificate, cele cu vanilie și cele cu brânză arată cam la fel atunci când sunt congelate. Ceva mai la dreapta, pateurile cu caise sunt amestecate cu cele cu vanilie. Am luat țeapă o dată, m-am supărat permanent de atunci.
pateuri_carrefourpateuri_carrefour_1

    7 comentarii

  1. Tu ce cafea bei la 15 lei?

      (Citează)

    • @Ileana: din aia vărsată de la Tchibo din magazin sau de la Florescu sau de unde vrei tu :P
      În practică beau multă Dolce Gusto, care costă 22 lei, dar se adună :P

        (Citează)

  2. Da, comandă câteva baxuri de apă și o să vezi cum îți spune curierul că el nu ți le cară în casă și ți le lasă pe trotoar în fața casei/blocului. ;)

      (Citează)

  3. Se pare că m-am înșelat mai sus – curierul din zona mea a venit cu toate chestiile la ușă precum Moș Crăciun :) Singura persoană care „pierde” din asta e prietena, că nu mai are șanse ca pe viitor să mă mai scoată din casă pentru cumpărături… :D

      (Citează)

    • @Ciuby: ce-ai comandat, cum au decurs lucrurile? Ai fost mulțumit de produsele aduse sau ai luat doar chestii preambalate, fără legume, carne și din astea?

        (Citează)

  4. Ca la orice comandă online, nimic deosebit. Am luat în principal chestii pentru casă, apă, sucuri și d-astea, dar și mâncare pentru 1-2 zile. A fost OK, e o variantă foarte bună pentru când nu ai chef să pierzi 2-3 ore la cumpărături într-un week-end…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus