un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tăriceanu revine în PNL probabil pentru a-l debarca pe Antonescu

22 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Călin Popescu Tăriceanu ar vrea să se întoarcă în PNL înscriindu-se în filiala Satu-Mare, dar momentan nu i se acceptă revenirea, probabil cu sfori bine trase de Antonescu. Încă se ceartă pe subiect în acest moment.

Pentru a recapitula, Tăriceanu a plecat din PNL nemulțumit de ruperea USL, a devenit președintele Senatului cu sprijin masiv de la PSD și acum ar vrea să revină în PNL, probabil păstrându-și și noua funcție din Senat.

Părerea mea este că revine în PNL cu un mesaj pentru liberali: “voi fi eu legătura voastră cu PSD-ul, refacem astfel USL-ul, dar puneți-mă pe mine președintele partidului și candidat în noiembrie în locul lui Antonescu”.

Poate nu candidat la președinție, unde Ponta pare a avea șanse mai mari în sondaje, caz în care Tăriceanu va fi propus prim-ministru. Oricum ar fi, cred că Tăriceanu vrea să se întoarcă în partid ca un cal troian pentru a-l alunga de la “domnie” pe Antonescu. Revenirea este bine plănuită: prea târziu pentru a influența rezultatele de duminică, dar la timp pentru ca Tăriceanu, ca membru de partid, să poată propune ulterior discuții în interiorul PNL despre soarta lui Antonescu, pe fondul rezultatelor de la urne.

Rămâne de văzut dacă-l și primesc înapoi. În locul lui Antonescu, eu nu l-aș primi, dar contează și ce zic alte nume grele din PNL.

    4 comentarii

  1. Cum am mai spus, comentariile tale politice sunt infantile! Este evident, fara niciun dubiu, ca Tariceanu revine sau vrea sa revina in PNL in rolul unui cal troian al PSD-ului. Nu intamplator o face prin intermediul unei filiale controlate aproape in totalitate de PSD (Ovidiu Silaghi candideaza la alegerile partiale din acest judet din partea PSD-ului). Lui Tariceanu ar trebui sa i se dea urgent si cu putere un bocanc in 3,14zda!

      (Citează)

    • Articolul este pentru cei care nu studiază toată ziua scena politică și aud doar o știre pe la TV. Este important sa nu o perceapă la modul “ok, se întoarce ăla, mare brânză…”

        (Citează)

  2. cum zicea si poetu’, ‘Jeana nu e moartă.. … Jeana să transformă’, am vazut si afise care sustin asta…

      (Citează)

  3. Pai daca are coloana tariceana de ce nu-si da demisia de la Senat ?
    Nu mai stiu cine scria ca Tariceanu are mai multe soacre ca votanti :).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus