un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cu melodia aceasta vrea Inna să cucerească vara?

1 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Acesta este single-ul cu care Inna vrea să cucerească vara 2014? Spre deosebire de melodiile ei anterioare, care nu erau rele, Cola Song mi se pare lipsit de orice scânteie: un sunet enervant de trompetă pe fundal, Inna cântă permanent pe aceeași tonalitate, iar totul pare o reclamă la Coca-Cola.

Culmea, nici o băutură Coca-Cola nu apare în clip. Au ratat o ocazie de product placement? Or fi zis că oricum le face cântecul reclamă gratuită, mai ales cu primul vers “We got the coca cola…”?

Cât despre faptul că Inna dansează în bikini tot mai sumari, bravo ei, dar dacă m-ar interesa strict acest lucru m-aș reuita la clipul Like a bunny, mai degrabă. Și ce-i cu cizmele acelea?!?

    14 comentarii

  1. Nu știu ce zici tu, dar eu #idhitit.

      (Citează)

  2. o pizduta!

      (Citează)

  3. 1.63 m deci proportionala !

      (Citează)

  4. Mie-mi place. Asta e muzica din zilele noastre, cat mai simpla… cat sa te prinda 2,3 saptamani pana auzi alta mai ok… pentru inca 2,3 saptamani :D

      (Citează)

    • @Yamasha: da, dar la început de vară toți caută să lanseze hitul verii, care să răsune o vară întreagă, precum Eu vara nu dorm.

        (Citează)

  5. E buna pentru balcani. Vestul nu mai e demult targetul Inna pentru ca nu s-a adapat la noile trenduri din muzica dance.

      (Citează)

    • @Ciprian: din câte știu, Inna este mega-populară în Mexic și America Latină, caută pe YouTube clipuri cu ea pe acolo, să vezi câți o așteptau.

        (Citează)

  6. Mie mi se pare amuzant că Inna are contract cu Pepsi :D

      (Citează)

  7. La un moment dat avea la fel de multi fani si in Franța. Acum niște ani, pe când cânta “Hot”. Aia a fost singura ei “cucerire”. De-atunci n-a mai fost cu nimic in topuri la radiourile (sau tv-urile) care contează. Si in Mexic unde e megapopulara stii ce capacitate are sala unde are urmatorul concert? 1,600 de persoane. In Bamboo incap 5,000 spre comparatie.

      (Citează)

  8. Poate nu cunosti, dar inna mai arata si asa…
    https://www.youtube.com/watch?v=7GXyBO0YI9w

      (Citează)

  9. Fara sa vreau sa zic neaparat nimic altceva, dar daca tot canta prost si fals, sa cante imbracata cam asa :D

      (Citează)

  10. @Radu Stiu ca poate canta bine, dar mi se pare ca atunci cand se pune sa isi cante piesele ei live suna mult mai rau. Asa, cand se pune pe coveruri suna mult mai bine.

      (Citează)

  11. Vai are aproape 7 milioane de vizualizari. Combina engleza cu spaniola (cred) pentru publicul ei….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus