un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dintr-e problemele jocurilor multiplayer

30 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Partea proastă în jocurile multiplayer este că, din interacțiunea cu alții, descoperi că prea mulți lipsesc de la școală pentru a se juca pe calculator.

wot_gramatica

    18 comentarii

  1. Adrian Nechita

    30/04/2014 la 4:12 PM

    Cu sau fără bac, seminţele acelaşi gust are. hahaha

      (Citează)

  2. Sa vedeti pe Facebook, forum sau messanger, in anumite cercuri, te ingrozesti.
    Da! ei sunt cei care ne vor plati pensiile :))

    Sincer, sper ca mediul sa se schimbe peste 40 ani astfel incat sa acomodeze aceste suflete.
    Ele sigur nu sunt din filmul de azi !

    Merci

      (Citează)

  3. Doamne fereste-ma sa ajung intr-o echipa de wot cu un asemenea specimen, ca o sa pierd partida sigur. Pentru ca daca el scrie in halul asta sigur nu gandeste mai mult la strategia de joc:-):-)

      (Citează)

  4. Dota 1 garena Romania . Injuraturi , “suferinte” la un nivel avansat !

      (Citează)

  5. Și văd că e și Edited…probabil a corectat ‘dintre’ în ‘dintr-e’ ;)

      (Citează)

  6. @vladutz: Te gândești deja la pensie? Faza cu “messanger” e intenționată? ;)

      (Citează)

  7. Nu dati cu pietre dar… limba (in general, nu ma refer strict la a noastra) a fost perpetuata extrem de consistent si de cei mai putin educati, de-a lungul istoriei rezultand adesea aberatii de la “normalul” de referinta. In plus, limba scrisa si vorbita in forma actuala (din ce am studiat ca structura) este o metoda de comunicare rudimentara. Nu cred ca trebuie sa ne alarmam peste masura ca o persoana cunoaste sau nu limba materna. Daca omul respectiv da dovada de alte aptitudini, din punctul meu de vedere persoana e perfect valabila. In cazul de fata, necunoscand persoana intr-adevar sare in ochi oroarea aia de “dintr-e”. O sa moara si nazistii gramaticii cu generatia noastra.

      (Citează)

    • @Ciprian: eu sunt de acord cu tine, limba este în evoluție completă, se introduc noi cuvinte șamd. Dar acel “e” nu are nici un sens, nu poate exista ca particulă separată. Culmea, înțeleg de ce-ar scrie unii “vre-o” sau “vre-un”, adică le înțeleg raționamentul chiar dacă nu-i corect, dar “dintr-e”? E prin analogie cu “într-o”? Se termină în “tr”, bagi cratimă?

        (Citează)

  8. Plătitori de pensie… Se bazează cineva pe generația asta… Au studii echivalente cu grădinița dar au pretenții de mari manageri. Se poate și mai rău dar nu mi doresc sa aflu

      (Citează)

  9. Dintr-e ca dintr-e, dar ce e un „aolo”?

      (Citează)

  10. Norocul celor care sunt corectati, pe viitor stiu sa scrie mai bine, cat despre chat-urile din jocurile multiplayer, daca corectezi pe cineva in-game, in loc sa aprecieze ca il inveti, incepe sa faca misto, si asta din cauza ceste posibil sa aibe 10-15 ani :))

      (Citează)

  11. Cand am citit titlul am zis ca tu ai luat-o razna. Apoi am vazut despre ce este vorba si m-am intristat si mai tare…

      (Citează)

  12. Mie mi se pare corect. Dintr-o, dintr-un, dintr-e

      (Citează)

  13. Eu “mor” cand le vad pe ţuţuricile alea de la HR ce anunturi pline de greseli gramaticale posteaza pe grupuri FB de joburi! Cine naiba va angajeaza bai nene, cand tu scrii “v-om avea”, “scrie-ti”, “ve-ti”, “sa vi”. Macar de un minim test de gramatica sa treci si tu cand te angajezi, pt ca, ghici ce, tu vei scrie anunturi, vei fi imaginea firmei pe web!

      (Citează)

  14. Mda… Contr-oversata logica :D…

      (Citează)

  15. Probabil este unul din efectele nedorite ale melodiei “ma-ta are cratima” , unii dintre tineri au început să pună cratimă peste tot.

      (Citează)

  16. @Alx MAX
    Off, și m-am uitat să fie corect. Mea culpa pentru typo.
    Dar sunt sigur că ai înțeles că articolul nu se referea la typos ci la alt gen de greșeli.

    Da, mă gândesc la pensie, tu nu? Contează dacă am 20 sau 60 ani?

      (Citează)

  17. Aici e paradoxul. Toți puștii ăștia care se joacă nu cunosc foarte bine limba română, dar încep să dezvolte foarte bune abilități de limbă engleză.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus