un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe 7 aprilie reîncepe serialul Game of Thrones

29 Mar 2014  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Dacă sunteți fani ai serialului Game of Thrones, veți fi bucuroși să aflați că sezonul 4 debutează pe HBO România pe 7 aprilie la ora 22.

Acest nou sezon continuă să ne arate ce se întâmplă în Westeros după celebra “Red Wedding”. Oberyn Martell, un personaj bine conturat în cărÈ›i, apare acum în serial È™i sper să fie jucat de un actor capabil să inspire tăria acestui personaj (inclusiv în scenele cu “Elia of Dorne. You murdered her!”). ÃŽn nord, la zid, Jon Snow este atacat de forÈ›ele lui Mance Ryder, iar în Est, dincolo de mare, Daenerys Targaryen continuă cuceririle È™i își formează un regat puternic.

Dacă sunteți fani și mai mari, veți fi fericiți să aflați că există și figurine Game of Thrones, produse oficiale HBO. Nu știu de unde se pot lua, eu am primit una cu Tyrion, care întâmplător este și personajul meu preferat din cărți (sper că va fi bine, ultima oară când îl întâlnim nu se găsea într-o situație așa bună). Va fi un personaj important în sezonul 4 al serialului, care se învârte oarecum în jurul său.

Sunt curios cine ar vrea o figurină cu Joffrey.

Pentru mai multe detalii despre sezonul 4, urmăriÈ›i multele trailere de pe contul oficial YouTube Game of Thrones. ÃŽn rest, vă sfătuiesc, ca întotdeauna când a fost vorba de acest subiect, să citiÈ›i cărÈ›ile – ele vă descriu o lume mult mai complexă È™i detaliată, cu intrigi “de oameni mari” È™i personaje foarte complexe. Am apreciat mereu felul în care George Martin n-a creat personaje negative, ci doar oameni ce-È™i urmăresc propriile interese È™i fac orice pentru a le atinge.

    11 comentarii

  1. Ar fi interesant de stiut daca se pot cumpara de undeva de la noi figurine POP!. Au o gama foaaaaaarte variata de figurine (din tot soiul de filme, seriale, jocuri).

      (Citează)

  2. Este un magazin cum de duci de la MC’D de pe kogalniceanu spre cafeneaua Origo undeva pe stanga un magazin cu astfel de figurine insa costa destul de mult una din ce am vazut :)

      (Citează)

  3. colectionarii, probabil, si-ar dori figurina cu Joffrey :P

      (Citează)

  4. L!nuX, in US am vazut ca sunt in jur de 10-15 dolari. Presupun ca pe la noi s-ar ridica undeva la 50-60 ron ? Oricum, multumesc de informatie. O sa verific.

      (Citează)

  5. Un serial superb , sper sa se ridice la valoarea cartilor si sezonul nou . Cred ca din tot filmul Joffrey este cel mai idiot/ imbecil si urat personaj (personal cred) . Multumim de head-up

      (Citează)

  6. Radu, daca au figurine Funk POP atunci e ok :) Nu tin musai sa fie din GoT. Multumesc de informatii :)

      (Citează)

  7. Am gasit pe site, au si pop http://hedwig.ro/wp-content/uploads/2013/09/51A7SS83ycL.jpg

    dar l-am gasit si pe Jon Snow care arata destul de bine http://hedwig.ro/?product=game-of-thrones-pvc-statue-jon-snow-19-cm

    Mersi Radu!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus