un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă la fotocartea CEWE: 130 pagini la preț de 26

22 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Am zis că vă mai țin la curent cu oferte bune, iar acum iată una la fotocărți CEWE: carte de 130 de pagini la prețul uneia de 26 de pagini. Pagina ofertei este aici și ține până pe 7 aprilie.

Altfel spus, doar pentru formatele Mare (A4 21 x 28 cm) și XL (30 x 30 cm) plătești prețul minim și faci o carte de oricâte pagini vrei tu, neplătind suplimentul pentru pagini în plus. Exemplele date de ei sunt 137 de lei în loc de 397 lei pentru prima carte și 190 de lei în loc de 515 lei pentru a doua. Cartea poate fi livrată prin curier sau o puteți ridica voi de la sediul eMAG și alte locații.

Eu am două astfel de cărți (făcute tot la asemenea oferte anterioare) și calitatea lor este exceptională, fotografiile sunt excelent imprimate pe o hârtie lucioasă, groasă, la rezoluție foarte mare și în culori vii, iar coperta este foarte bună. Software-ul CEWE îți permite să configurezi în detaliu fotocartea, să așezi fotografiile cum vrei tu în pagină (inclusiv fără nici o margine, printare integrală pe o întreagă pagină), să scrii ce vrei pe copertă șamd.

Două sfaturi:

  • lăsați wizard-ul inițial să configureze cartea și apoi doar modificați-o voi pentru a scoate în evidență fotografiile mai importante.
  • redimensionați întâi fotografiile la un 2048 sau 1600 pixeli, acestea urmând apoi să fie uploadate către serverul CEWE. Nu are rost să uploadați sute de MB utilizând imaginile la dimensiune originală.

Iată câteva imagini cu fotocărțile mele, ambele cuprind fotografii de-ale mele din diverse concedii. Puteți face astfel de albume și pentru alte evenimente (copil, nuntă, concediu magic), sunt bune de arătat rudelor și de răsfoit din când în când.

Din ce văd pe blog, când am scris de alte oferte asemănătoare, anterior au fost pe 15 martie 2013 și în iulie 2012, deci nu vin prea des reducerile la fotocărți.

    1 comentariu

  1. Am beneficiat si eu de “oferta” lor DAR calitatea lasa de dorit – absolut toate pozele au iesit mai intunecate decat erau in original.
    Ai uitat sa specifici ca oferta era valabila DOAR pentru printare digitala si nicdecum pentru hartie lucioasa / mata.
    Concluzia: a meritat cei 140 RON pentru 130 pagini (le-as da nota 7- la calitate), in aceeasi bani as fi putut face o fotocarte pe hartie lucioasa / mata de 26 pagini si probabil fara sa ma plang de calitate.
    S-au zgarcit ei ei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus