un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Accesoriile Smardi pentru telefoane

2 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Smardi sunt un producător sud-coreean de accesorii pe care i-am găsit la MWC. Le-am fotografiat toate produsele, au câteva accesorii foarte bune pentru monitorizare personală și distracție.

GAM.r N pentru Samsung Note 2 – gamepad pentru jocuri
smardi_accesorii_mwc_01

GAM.r S pentru Samsung Galaxy S3/S4 – gamepad pentru jocuri
smardi_accesorii_mwc_02

HORNSPEAKER – un difuzor cu formă inedită pentru iPhone. Oferă un sunet mai puternic și mai clar decât speakerul telefonului, dar design-ul este principalul său atu.
smardi_accesorii_mwc_03

A-SCAN – alcoolmetru portabil, conectabil la telefon.
smardi_accesorii_mwc_04

DR. MUSIC – îți lipești pe corp niște “pansamente” care-ți stimulează mușchii în funcție de muzica pe care o asculți.
smardi_accesorii_mwc_05

SKIN FRIEND – îți spune cât de hidratată ai tenul după ce îl ții câteva secunde lipit pe piele.
smardi_accesorii_mwc_06

SHOOT.r – grip cu buton de declanșare pentru orice telefon, spun ei, deși era demonstrat pe un iPhone. Poate au mai multe variante.
smardi_accesorii_mwc_07smardi_accesorii_mwc_08

smardi_accesorii_mwc_09smardi_accesorii_mwc_10

CLIQ.r – un simplu declanșator pentru camera foto. Inedit este că trimite comanda prin ultrasunete captate de microfonul telefonului (și de aplicația lor specială din telefon).
smardi_accesorii_mwc_11

CLIQ.r BLUE M – o telecomandă mai complexă (mai multe butoane) ce controlează telefonul prin bluetooth.
smardi_accesorii_mwc_12

iLUCIR – analizor de grăsime corporală. Am pornit aplicația lor pe telefon, mi-am introdus înălțimea, vârsta și greutate, iar apoi am ținut gadget-ul iLucir cu ambele mâini întinse, după cum mi s-a spus să fac. Aparatul mi-a spus nivelul de grăsime din corp, indicele de masă corporală și câteva concluzii și recomandări. Aparent sunt un pic gras, deci trag concluzia că nu funcționează bine.

smardi_accesorii_mwc_13smardi_accesorii_mwc_14
smardi_accesorii_mwc_15smardi_accesorii_mwc_16

Smardi tocmai ieșeau în lumea largă la vânzare, așa că sper că-i va aduce cineva și la noi în țară. Pe voi ce v-ar atrage din cele de mai sus?

  2 comentarii

 1. GAM.r N pentru Samsung Note 2 – gamepad pentru jocuri – e foarte tare, chiar mi-as lua unul.

    (Citează)

 2. Gamepadul pentru Samsung Note 2 e bestial.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus