un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vreau medalia de argint la bob!

21 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

groupama_olimpiadaVă spuneam la începutul olimpiadei de la Soci că Groupama, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, are un concurs cu premii. Pornea de la ideea “ce reprezintă spiritul olimpic pentru tine?” și era o cursă între bloggeri, unde, dacă eu câștigam, unul dintre votanții mei ar fi câștigat echipamente sportive.

Uitându-mă apoi la transmisiunile de la Olimpiadă, pot spune că am văzut cel mai bine acest spirit olimpic în probele de bob și sanie, unde fiecare sportiv a fost îndelung aplaudat și felicitat. Iar în ciuda performanțelor sale, bune sau slabe, atletul părăsea pista cu zâmbetul pe buze și salutând mulțimea care-l aplauda. Se vedea bucuria sportului, bucuria de a participa și de a concura.

În același spirit, vreau să-l felicit pe acum pe Chinezu pentru victoria sa în cursa noastră de bob. Competiția nu s-a încheiat, mă puteți vota și azi și în următoarele zile, dar nu cred că pot să recuperez avansul lui Cristi. Totuși, eu vă rog să mă votați oricum în aplicația Groupama de Facebook (și eu, la rândul meu, încerc să găsesc concursuri prin care voi să câștigați ceva, dar acum am eu nevoie de sprijinul vostru), ca să ajungem la linia de sosire cu fruntea sus.

Iar pentru sportivii români de la Olimpiadă felicitări pentru prezența la jocuri. N-au luat medalii, dar asta nu înseamnă că nu sunt în topul celor mai buni sportivi de pe planetă, chiar dacă nu pe primele 3 locuri. Iată-i în clipul de mai jos mulțumindu-le românilor pentru urări:

    4 comentarii

  1. Asta cu “vreau medalia de argint” este ca aia cu “pisi, vreau sa fiu al doilea barbat din viata ta ca peformante sexuale!”

      (Citează)

  2. Vezi, dacă nu ne scoți ochii ca Chinezu cu un popup d-ăla nu se înghesuie lumea la vot. Sau măcar să se zguduie blogul sau ceva.

      (Citează)

  3. Ar fi bun si un plugin din ala cu zapada, ca doar e in tema cu Olimpiada…

      (Citează)

  4. ce? un buttplug?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus