un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Huawei prezintă MediaPad X1 și Ascend G6

24 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

2014 pare a fi anul în care Huawei atacă puternic nu doar piața europeană, ci și concepția oamenilor despre brand. Privit momentan ca “telefonul care ți-l iei pentru că e gratis la prelungire de abonament”, aici la Barcelona este tot mai evident că vor să schimbe asta, dorindu-și probabil intrarea în grupul numelor mari din domeniu. Altfel spus, vor să devină cool.

De la sponsorizarea întregului MWC și până la un stand amplasat chiar în Piața Catalonia, Huawei îți sare în ochi orice ai face aici în Barcelona.
huawei_piata

Noutățile lor de ieri, pe care le veți vedea detaliat în articole ulterioare:

Tableta MediaPad X1 – 7 inchi și rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Foarte subțire (7,18 mm) și ușoară (239 grame), concurează cu Nexus 7 și alte tablete bune de pe piață. Rămâne de văzut cât de bun este procesorul, un Huawei Kirin 910 quad-core la 1,6 GHz (dar viteza nu-i totul, contează arhitectura), iar restul specificațiilor sunt un așteptat 16 GB stocare, cameră 13 megapixeli și LTE de 150 Mbps.

Surprinzător, bateria este de 5000 mAh, în ciuda grosimii foarte reduse a tabletei.
huawei-mediapad-x1huawei-mediapad-x1-2

Telefonul Ascend G6 – gama medie, chiar low-end, cu un ecran de 4,5 inchi la rezoluție 960 x 540 pixeli, procesor la 1,2 GHz, baterie 2000 mAh. Camerele sunt de 8 Mpx pe spate și 5 Mpx pe față, iar grosimea este de 7,5 mm. Va fi ieftin, dar eu speram și la un nou super-telefon de la ei.

huawei-ascend-g6-mwc-2014

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

sursa foto: Engadget

    2 comentarii

  1. No P7 ? :(

      (Citează)

  2. Si eu asteptam un urmas pentru P6 de la ei. G6 pare mai prost, dar cu siguranta va costa undeva sub 200 de dolari.

    Astept cu interes review-ul tabletei, chiar daca la faza asta sunt fana Galaxy Tab.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus