un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Asus Zenfone 6: phablet la 200 de dolari

28 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Al treilea Zenfone este cel de 6 inchi. Telefonul arată foarte bine, mie mi-a plăcut albul de pe spate și acea zonă un pic lucioasă, cu aspect metalic, de sub ecran. Observați mai jos și câteva imagini de prin interfața ZenUI.

Specificații Asus Zenfone 6:

 • ecran 6 inchi, 720 x 1280 pixeli, Gorilla Glass 3
 • stocare 8/16 GB, card microSD
 • procesor Intel Z2580 dual-core 2 GHz
 • cameră foto 13 mpx, frontală 2 mpx
 • baterie 3300 mAh
 • Android 4.3

După cum puteți vedea, este un phablet destul de bun, iar rezoluția 720 px la 6 inchi îi poate fi iertată având în vedere că prețul anunțat a fost de 200 de dolari pentru acest model. Acum să vedem la câți bani ajunge la noi, unde ar putea fi o soluție foarte ieftină și bună, mai ales dacă intră și la operatorii de telefonie.

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus