un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale: True Detective (HBO)

22 Jan 2014  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Pe HBO a început un nou serial, True Detective / Detectivii din Louisiana. Urmărește ancheta unei crime dubioase, cu simboluri oculte, cei doi polițiști fiind jucați foarte bine de către Matthew McConaughey și Woody Harrelson. Ei povestesc în 2012 cum au anchetat în 1995 respectiva crimă și se sugerează că respectiva colaborare le-a schimbat viețile, urmând să vedem în serial de ce.

HBO nu face seriale proaste și de asta sunt dispus să am multă răbdare cu True Detective. Primul episod a început greu, plictisitor. Se pune accent pe dezvoltarea personajelor și pe crearea unei atmosfere ce arată cât de dubioase sunt acele locuri parcă uitate de lume; îmi aduce aminte un pic de Carnivale. Al doilea episod nu a avansat mult lucrurile, dar măcar a inclus ceva nuditate excelentă.

Mă voi uita în continuare, e bine făcut și sunt sigur că mă va atrage în continuare. Aveți programul aici.
feat_true_detective

  12 comentarii

 1. se putea sa nu fie nuditate intr-un serial hbo? :)

    (Citează)

 2. Mai conteaza ca avem violenta extrema pe toate canalele (inclusiv Cartoon Network, Minimax si alte cele)? Daca e nuditate, sa nu uitam s-o mentionam cumva :)

    (Citează)

 3. Și acțiunea celui de-al doilea episod a evoluat lent. Dar deja ai o idee despre ce poate pielea fiecăruia. Personal, aș prefera să văd episoadele la distanță mai mică în timp.
  @un muc: dacă scenariul o cere!

    (Citează)

 4. @Alx MAX Mai asteapta 10 saptamani si apoi le descarci din “magazinele de specialitate” si le vezi dintr-un foc.

    (Citează)

 5. Pare interesant , primele 2 episoade se gasesc in “magazinele de specialitate”.

    (Citează)

 6. diseara ma duc la “magazin” ca m-ai facut curios.

    (Citează)

 7. Nu stiu serial HBO care sa fie nasol. Si le-am cam vazut pe toate, drept urmare o sa ma uit si la acesta.

    (Citează)

 8. O să-l încerc și eu. Cam duc lipsă de un serial de calitate.

    (Citează)

 9. vazut aseara primul episod, asta seara il bag pe al 2lea.
  Cam lent, mi-a pus rabdarea la incercare.

    (Citează)

 10. Nu stiu, pe mine m-a prins de la generic si nu mi s-a parut deloc plictisitor. Mi se pare normal sa fie mai lent, e vorba sa prezinte un caz pe sezon si asta e un avantaj ca prezinta mai bine micile amanunte ale anchetei. Plus ca dialogurile dintre sunt absolut savuroase.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus