un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cutii de cola distruse de lavă

28 Jan 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Nu știu ce-au avut cu Coca-Cola și nici nu se întâmplă ceva interesant când lava întâlnește cutia de suc, dar lava în sine este mult mai interesant de privit. Piatră topită, roșie de la temperatura înaltă, mișcându-se ca o cremă vâscoasă; sunt imagini excelente cu un fenomen pe care probabil nu-l vom vedea niciodată cu ochii noștri.

  9 comentarii

 1. E reclama la gopro

    (Citează)

  • @Catalin, @Gaelex: nu cred că-i reclamă la ceva. De obicei un brand nu-și face reclamă punând în centrul acțiunii un alt brand. Dacă era reclamă la Nikon sau GoPro, cred că găseau un obiect banal de distrus în lavă.

     (Citează)

 2. Uaaa, ce tare e lava topitaaa!!! Unde gasesc prin Romania asa ceva :))))

    (Citează)

 3. E reclama la Nikon.

    (Citează)

 4. Interesant ca totusi dureaza ceva timp. M-as fi gandit ca asimileaza imediat obstacolul..

    (Citează)

  • @Stefan: și eu, sau măcar că se topește cerneala de pe cutie, se deformează. Dar văd că o împinge și o distruge încet, singurul semn al căldurii fiind băutura care face urât.

     (Citează)

 5. Se pare ca ar fi reclama la amandoua, totusi destul de fain sa vezi asta.

    (Citează)

 6. Lava are o densitate cu mult mai mare decat apa spre exemplul, asa ca nu o poate asimila direct.

  http://www.wired.com/wiredscience/2011/12/the-right-and-wrong-way-to-die-when-you-fall-into-lava/

    (Citează)

 7. E reclama la Cola :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus