un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De la refuz la victorie

27 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Mi s-a părut foarte amuzant faptul că Mihai Chițu a participat și la sezonul 1 și la 2 din Vocea România, dar a fost dat eliminat încă de la preselecții. Iar ieri, în sezonul 3, a câștigat finala.

Înțeleg că de la an la an îți mai poți antrena vocea, mai iei lecții, găsești ceva mai potrivit ție cu care să impresionezi juriul, dar diferența uriașă între performanțe ridică niște întrebări privind procesul de selecție și câți oameni talentați nu ajung nici măcar în primele faze ale emisiunii. Am mai auzit de alte cazuri, femei care cântau minunat, dar au fost refuzate pe motiv că sunt deja prea multe femei în emisiune șamd.

Treaba asta cu Chițu mi-a adus aminte de Euro 1992. Iugoslavia a fost descalificată din cauza războiului deși își câștigase dreptul de a participa la turneul final, iar în locul ei a mers Danemarca, o țară care pierduse calificarea. Danemarca a câștigat turneul.

    8 comentarii

  1. Ceea ce arată cît de relativ e totul.

      (Citează)

  2. Acum, cred ca esti constient ca nu e un concurs de talente, ci o emisiune care traieste din audienta.

    Pe de alta parte, omul care a castigat e un bun exemplu de determinare si auto-motivare.

      (Citează)

  3. Exemplul tau cu fotbalul poate fi dus mai departe si la scouterii si antrenorii din fotbalul romanesc. Ei au bunul obicei sa nu fie in stare sa ocheasca talentele reale iar apoi cluburi mult mai mari din Europa sa ia pe bani de nimic jucatori de mare valoare

      (Citează)

  4. As fi vazut-o castigatoare pe Sanziana, are o voce deosebita.

      (Citează)

  5. Mai degraba e modul in care te prezinti cand e vorba de autopromovare. Daca tie iti place metal rock-ul dar tu te pricepi la manele, ce vei prezenta juriului?

      (Citează)

  6. a mai fost unul care cica era prea rocker, dudu isabel, si l-au ejectat in turul 2 de preselectii dupa ce initial au intors scaunele 3 din 4. in schimb au trimis mai departe pe una care canta foarte frumos “ken li”.

      (Citează)

  7. cred ca sunt multe de spus aici, dar da.. hai sa mergem pe ideea de motivare si perseverenta. vrei?!

      (Citează)

  8. Nu merita sa castige Chitu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus