un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Cine zice că nu poți vinde pe Twitter?

17 Dec 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Cine zice că nu poți vinde prin social media și mai ales prin Twitter? Trebuie doar să monitorizezi bine ce zic oamenii și să îi agăți în secunda doi. Dovada de la PC Garage, pe care-i puteți urmări și pe @pcgaragero și pe Facebook și pe YouTube, unde au un cont pentru emisiuni, tutoriale și discuții și altul pentru video-review-uri.

Apropo, astăzi la ora 15 cei de la PC Garage vorbesc live despre SSD-uri și unități hibride. Se pot pune și întrebări din “public”, totul se întâmplă aici. De asemenea, pe site au o listă de sugestii de cadouri pe care vi le și împachetează gratuit pentru pus sub brad.

  1 comentariu

 1. evoMAG a cam ratat momentul, degeaba au sediul ala mare si frumos…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus